به گزارش جام جم آنلاین همدان، سرهنگ فرخ جمالی در تشریح این خبر گفت: برابر مصوبات ستاد های استانی و شهرستانی مقابله با بیماری کرونا با هدف جلوگیری از شیوع این بیماری از امروز تا پایان مرداد ماه اعمال محدودیت های جدید در مسیر های گردشگری و تفریحی بلوار ارم و مسیر گنجنامه صورت می گیرد.
وی افزود: این محدودیت های شامل منع تردد در مسیر های یاد شده از ساعت 19 لغایت 24 می باشد و برای خودرو های که محدودیت ها را رعایت نکنند اعمال قانون انجام می گیرد.
سرهنگ جمالی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: همچنین در این مدت ورود خودرو ها با پلاک شهرستان های استان در روزهای تعطیل به مرکز استان ممنوع است.
این مقام مسئول در خاتمه گفت: از شهروندان گرامی انتظار داریم تا همکاری لازم را با ماموران پلیس راهور شهرستان همدان داشته باشند و ما را در اجرای این طرح یاری کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد