قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی هایی است که جایگاه ویژه ای در سراسر جهان دارد. دانه قهوه در حقیقت درون میوه گیاه آن قرار دارد که بر روی درختچه های قهوه رشد می کند. بعد از چیدن میوه قهوه با جداکردن پوسته روی آن دانه قهوه سبز رنگ جداسازی می شود. طی فرآیند رست (برشته کاری) که بر روی دانه های قهوه انجام می شود دانه قهوه آماده مصرف می شود. روش های مختلف برای درست کردن قهوه وجود دارد از دستگاه های برقی قهوه ساز گرفته تا فرنچ پرس و جذوه که قهوه ترک با آن تهیه می شود. قبل از هر چیز بهتر است بدانید که مهم ترین نکته در خرید قهوه این است که قهوه هایی با فرآیند رست (برشته کاری) تازه را خریداری کنید. برای این منظور می توانید به فروشگاه
خرید اینترنتی قهوه مانگ مراجعه کنید.
نوشیدن یک فنجان قهوه ما کمک میکند، خستگی خود را رفع کنیم و انرژی تازهای برای شروع فعالیتهای خود داشته باشیم.
قهوه ترک یا اسپرسو یا فرانسه
مهم ترین تفاوت قهوه ترک با قهوه اسپرسو در اندازه آسیاب دانه قهوه است. قهوه ترک باید بسیار ریز و نرم مثل آرد آسیاب شود. در صورتی که قهوه اسپرسو بسته به دستگاه اسپرسوساز های خانگی یا صنعتی آسیاب به مراتب درشت تری نسبت به ترک دارند. تفاوت عمده دیگر این دو روش تهیه قهوه به دانه های قهوه استفاده شده برای آن ها بر می گردد.
برای تهیه قهوه مثل اسپرسو نیاز به دستگاه اسپرسوساز هم دارید.اگر قصد
خرید قهوه ترک را دارید باید بدانید انواع دیگری از قهوهها مانند قهوه ترک و قهوه عربی، با قهوه جوش های مسی به نام جذوه بر روی گاز درست می شوند.
محصول نهایی قهوه ترک قهوه ای غلیظ همراه مقدار زیادی لرد قهوه و کف روی آن است که یکی از مرسوم ترین و ساده ترین روش های درست کردن قهوه است.
قهوه فرانسه را میتوان با دو دستگاه درست کرد: فرنچ پرس و قهوه ساز برقی. کلاً قهوه مناسب برای فرانسه باید درشت باشد. اما پودر قهوه فرنچ پرس، درشتتر از قهوه ساز برقی است.
تفاوت دانه های قهوه عربیکا و روبوستا
دانه های قهوه انواع مخلفتی دارند که معروف ترین آن های عربیکا (Arabica) و روبوستا (Robusta) هستند. قهوه ای که شما می نوشید می تواند ترکیبی از این دوگونه معروف یا یکی از آن ها باشد. این دو چه از لحاظ ظاهری چه طعم و عطر و میزان کافئین تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند.
دانه های قهوه عربیکا محبوب ترین نوع قهوه هستند. رشد دانه های عربیکا سخت تر و قیمت بالاتری هم دارند. دانه های عربیکا با کیفیت ترین نوع دانه های قهوه هم محسوب می شوند و ویژگی های طعمی و عطری بیشتری دارند. از لحاظ کافئین اما کافئین کمتری دارند و دارای اسیدیتی (طعم ترشی) می باشند.
در مقابل ویژگی اصلی دانه های قهوه روبوستا تلخی و کافئین بالای آن می باشد. اگر دنبال طعم تلخی و قهوه کافئین بالا هستید قطعا انتخاب شما دانه های روبوستا است. پس برای قهوه کافئین بالا بهتر است ترکیبی مثل
خرید قهوه کافئین بالا را انتخاب کنید. قهوه روبوستا به دلیل کافئین بیشتر باعث هوشیاری و افزایش تمرکز می شود همچنین تاثیر بیشتری روی چربی سوزی دارد و باعث بهتر شدن عملکرد فیزیکی بدن می شود.
خرید به صورت دانه قهوه یا قهوه آسیاب شده؟
قهوه بعد از گذراندن مرحله رست، باید آسیاب شود تا برای دم کردن آماده شود. اندازه آسیاب بستگی به روش درست کردن و دم آوری قهوه دارد.برای پاسخ به این سوال باید در نظر بگیرید که امکان آسیاب دقیق آن را داشته باشید. اگر به اندازه دقیق آسیاب برحسب روش درست کردن آن آشنایی دارید قطعآ خرید دانه قهوه بهتر است. زیرا دانههای قهوه عطر و طعم خود را حفظ کرده و برای استفاده تازه تر هستند.اما باید امکانات کافی و تسلط بر اندازه دقیق آن داشته باشید.
اگر این امکانات را ندارید خرید قهوه آسیاب شده راحتتر است. زیرا بلافاصله میتوان از آن استفاده کرد و معمولاً در ظروفی با خاصیت ضد عبور هوا بسته بندی میشوند که به مدت طولانی از آنها میشود استفاده کرد.
قهوه تازه با قهوه فوری چه تفاوتی دارد؟
قهوه های فوری که به آن ها Instant Coffee نیز گفته می شود طی مراحلی فرآوری می شوند و به راحتی داخل آب جوش حل می شوند و در زمان کوتاهی آماده می شوند. این نوع قهوه ها معمولآ همراه با طعم دهنده ها و اسانس می باشند. اما قهوه های تازه به صورت روزانه یا هفتگی رست (برشته کاری) می شوند که به صورت دانه قهوه یا پودر تازه قابل خریداری هستند. این نوع قهوه ها کاملآ بدون مواد نگهدارنده و اسانس و طعم دهنده می باشند و طعم واقعی و اصیل قهوه را می دهند.طبیعتآ در هر شرایط و محلی نوشیدن قهوه تازه بهترین انتخاب است.
خرید اینترنتی قهوه
قهوه مانگ با شناخت و آگاهی از نیاز مشتریان و بازار قهوه انواع دانه های قهوه به صورت ترکیبی و تک خاستگاه با رست (برشته کاری) تازه آماده سازی کرده و سعی در این دارد که لذت یک فنجان قهوه مرغوب را برای شما به ارمغان بیاورد. به راحتی می توانید از طریق فروشگاه اینترنتی قهوه مانگ اقدام به خرید قهوه از سراسر ایران کنید و محصول خریداری شده به سرعت به محل سکونت یا کار شما ارسال خواهد شد.
چه قهوه ای برای من مناسب است؟
با توجه به ذائقه و اینکه در چه زمانی و چه حالی قهوه می خورید و روزانه چه تعداد قهوه مصرف می کنید، می توانید انتخاب کنید که قهوهی خیلی تلخ (با کافئین زیاد) بخورین یا قهوه ای نسبتا ترش با عطر و طعم میوه ای قوی (با کافئین کمتر) مصرف کنید. طبیعتآ اگر دنبال انرژی بیشتر و کافئین بالاتر بعد از نوشیدن قهوه هستید ترکیب های بر پایه دانه های روبوستا مناسب شما است. اما اگر عطر قوی تر و طعم های میوه ای و نسبتا ترشی قهوه را می پسندید قهوه های بر پایه دانه های عربیکا برای شما مناسب است. می توانید ترکیبی از هر دو را نیز انتخاب کنید و قهوه ای مناسب سلیقه خود نوش جان کنید.
قهوه تازه انتخاب کنید
کیفیت کلی قهوه به تازگی و طراوت آن بستگی دارد. قهوه خوب متعادل است، به این معنی که میزان اسیدیته آن مناسب بوده و عطر وطعم لذتبخشی دارد. پس از دم کردن قهوه، زمانی که قهوه را میچشید، به دنبال صافی و یکنواختی بدون هیچ طعم اضافه باشید. دانههای قهوه نباید نه کم بو داده شوند و نه سوخته شوند و دم کرده آن باید حداقل عطر و طعم متوسط و ظاهر لطیف و برتر داشته باشد.