آمار مبتلایان به کرونا در استان افزایش یافت

آماده باش بیمارستان های دولتی کرمان

استاندار کرمان:

تا هفته آینده محدودیت‌ها به صورت جدی باید اعمال شود

تا هفته آینده محدودیت‌ها به صورت جدی باید اعمال شود
استاندار کرمان با اشاره به افزایش موارد بستری مبتلا به کرونا گفت: اگر ذره‌ای کوتاه بیاییم، اوضاع از کنترل خارج و بحرانی می‌شود، لذا تا هفته آینده محدودیت‌ها به صورت جدی باید اعمال شود.
کد خبر: ۱۳۲۵۷۷۴

به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛ علی زینی‌وند، در هشتاد و هشتمین جلسه ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کروناویروس گفت: استان کرمان همچنان در وضعیت رو به رشد بیماری و شرایط دشوار قرار دارد.
وی با بیان اینکه در بحرانی‌ترین شرایط بیماری کرونا هستیم افزود: طرح هوشمند محدودیت‌ها باید مبنا قرار گیرد و اقدامات ما به سمت محدودیت‌های بیشتر است.
 
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه هیچ گشایشی در تالارها، رستوران‌ها، سینماها، استخرها، باشگاه‌های ورزشی و دورهمی‌ها نداریم، تصریح کرد:مصوبات ستاد استانی کرونا در مواردی خوب اقدام شده و مواردی هم نواقصی دیده می‌شود، تاکید جدی ما بر اجرای مصوبات است، بازرسی‌ها و نظارت‌ها نیز در سطح شهر کرمان تشدید شود.

زینی‌وند،با اشاره به افزایش موارد بستری گفت:اگر ذره‌ای کوتاه بیاییم، اوضاع از کنترل خارج و بحرانی می‌شود،لذا تا هفته آینده محدودیت‌ها به صورت جدی باید اعمال شود.

وی خاطرنشان کرد:همچنان از ورود خودروهای غیربومی از سمت سیستان و بلوچستان و هرمزگان به ییلاقات کرمان باید جلوگیری شود،هر چند که در این منطقه ویلای شخصی داشته باشند و این سفر را به بعد موکول کنند.

وی بیان کرد:تجمع در پارک‌ها، چادر زدنی و مسافرپذیری نداریم و باید با جدیت این موارد کنترل ‌شود، حتی اگر نیاز به برگشت باشد.

زینی‌وند،با اشاره به واکسیناسیون افراد بالای 50 سال دراستان سیستان و بلوچستان از درخواست برای اولویت واکسیناسیون این رده سنی در استان کرمان با توجه به شرایط خاص و درهم تنیدگی با استان‌های سیستان و هرمزگان خبر داد.

وی تصریح کرد: برگزاری آزمون‌ها تنها به شرط مجوز دانشگاه علوم پزشکی و با رعایت اصول بهداشتی خواهد بود.

وضعیت هشدار خطرناک قرمز در 16 شهرستان 

در این جلسه محمدصادق بصیری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان نیز با اشاره به ورود ویروس کرونای موسوم به دلتا از مرزهای جنوب شرقی کشور و موج پنجم بیماری گفت :بنا به اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اپلیکیشن ماسک در حال حاضر شهرستان کوهبنان در وضعیت زرد و شش شهرستان انار، بافت، بردسیر، راور، ریگان و زرند در وضعیت نارنجی قرار دارند و 16 شهرستان با وضعیت هشدار خطرناک قرمز مواجه هستند.

دکتر حمیدرضا رشیدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز از پیش‌بینی روند رو به رشد بیماری طی 7 تا 10 روز آینده در استان هشدار داد و گفت: نسبت به هفته قبل 10 درصد بیشتر تخت‌های بستری استان اشغال شده است، اما روند مرگ و میر ثابت مانده و نسبت به پیک قبلی که مرگ و میر روزانه 30 بود الان متوسط هشت تا 9 نفر را داریم.

وی افزود:روند بیماران سرپایی و درصد مثبت شدن تست‌های سرپایی در حال افزایش است و هشدار می‌دهد که همچنان باید مراقبت‌ها و پروتکل ها را رعایت کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاکید کرد:رعایت پروتکل‌های بهداشتی شامل استفاده از ماسک،فاصله‌گذاری و عدم برگزاری اجتماعات اعم از اداری و خانگی و اصناف، مهمترین نقش را در جلوگیری از بیماری و کاهش موارد بستری و مرگ و میر خواهد داشت.

رشیدی نژاد،با اشاره به ظرفیت‌ سازی تخت‌های بیمارستانی  گفت:جیرفت گفت:جیرفت، بم، کرمان و سیرجان شلوغ‌ترین موارد است،اما این رشد و صعود در دیگر مناطق هم ملاحظه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان همچنین از سرعت بخشی به واکسیناسیون طی هفته جاری خبر داد و گفت: 73 درصد از افراد بالای 70 سال در استان دوز اول واکسن را دریافت کردند و دوز دوم نیز در حال انجام است.

 لزوم اطلاع‌رسانی مناسب استان‌های همجوار از بسته بودن مرزهای استان

 مدیرکل بازرسی استانداری نیز در این جلسه از بازرسی‌ها و کنترل ورودی‌های استان حسب مصوبه ستاد استانی خبرداد و گفت: عوامل اجرایی در شهرستان‌ها مانند نیروهای انتظامی و بسیج و هلال احمر عموما پای کار بودند،اما برخی شهرستان‌ها امکانات اولیه برای پست‌ها را مهیا نکردند که با توجه به گرمای شدید منطقه یا تعطیل می‌شوند و یا کارایی لازم را ندارند.

تاج‌الدین صالحیان، با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی مناسب استان‌های همجوار از بسته بودن مرزهای استان بیان داشت:راننده‌های استان‌های همجوار اعلام می‌کنند اطلاعی از بسته شدن مرزهای استان ندارند و در نتیجه یا جریمه را می‌پردازند و یا از راه‌های فرعی تردد می‌کنند.

صالحیان گفت: استان کرمان در مسیر ترددو ارتباط بین استان‌های شمالی و جنوبی کشور قرار دارد و برای جلوگیری از ترددها باید چاره‌ای دیده شود.

مدیرکل بازرسی استانداری کرمان از رسیدگی به گزارش‌های مردمی، دانشگاه علوم پزشکی و سایر نهادها خبر داد و گفت: همکاران بازرسی به طور سرزده از ادارات هم بازدید می‌کنند که برخی در حد مطلوب شیفت‌بندی و رعایت پروتکل‌ها را داشتند، اما در برخی ادارات هنوز مصوبات به درستی اجرا نمی‌شود.

وی با تاکید بر اینکه اولویت با مصوبات ستاد کرونا است، عنوان کرد: به عنوان نمونه اداره کل ورزش و جوانان علی رغم تلاش رعایت اصول در بخش اداری، اما سالن‌های ورزشی و عموما سرپوشیده مرتبط با آنها فعالیت دارند و دلیل آن را بازیکن تیم ملی اعلام می‌کنند.

صالحیان اضافه کرد:مراکز فنی و حرفه‌ای نیز آزمون‌ها را بعضا با تعداد بالا برگزار می‌کنند و آن را لازم می‌دانند که باید در این راستا برنامه اساسی تعیین شود.
newsQrCode
ارسال نظرات

۸ سریال خارجی که تابستان ۲۰۲۶ نباید از دست بدهید

نیازمندی ها