پنجشنبه آسمان میزبان ماه «توت فرنگی» می شود!

ابر ماه «توت فرنگی» در روز پنجشنبه ۲۴ ژوئن (۳ تیر) در آسمان خواهد درخشید. این پدیده آخرین ابَر ماه سال جاری میلادی خواهد بود.
کد خبر: ۱۳۲۲۵۳۰

به گزارش جام جم آنلاین، این ابَر ماه با آغاز فصل برداشت توت فرنگی در آمریکای شمالی همراه است و به همین دلیل آن را ماه «توت فرنگی» می‌نامند.

به گفته‌ی ناسا این پدیده در اوایل صبح روز چهارشنبه قابل مشاهده است و در روز بعد در ساعت ۲:۴۰ بعد از ظهر به وقت منطقه زمانی شرقی (۲۳:۱۰ به وقت تهران) به اوج خود می‌رسد.

ابر ماه زمانی رخ می‌دهد که ماه در نزدیک‌ترین فاصله خود به زمین قرار بگیرد. در این زمان ماه روشن‌تر و بزرگ‌تر جلوه می‌کند.

پدیده ماه توت فرنگی به طور معمول در آخرین روز بهار یا آغاز تابستان رخ می‌دهد. در گذشته نام‌های مختلفی به این پدیده داده می‌شد، از جمله ماه شکوفه، ماه ذرت سبز، ماه هور، ماه تولد، ماه جوجه‌ ریزی و ماه عسل که ممکن است به علت سنت ازدواج در ماه ژوئن باشد.

این ماه برخلاف نامش صورتی رنگ نیست و رنگی طلایی دارد.

سیاره زهره نیز همزمان با این ماه قابل مشاهده خواهد بود و مریخ نیز ۱۰ درجه بالاتر از افق خواهد درخشید.

منبع: ایسنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها