فرمانده انتظامی شهرستان آبدانان خبر داد

نجات قاتل از قصاص و چوبه دار در شهرستان آبدانان

رئیس کل دادگستری مازندران خبر داد:

رهایی ۸ محکوم به قصاص از پای چوبه دار

رئیس کل دادگستری مازندران از رهایی هشت محکوم به قصاص از پای چوبه دار از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
کد خبر: ۱۳۱۸۱۷۷

به گزارش جام جم آنلاین مازندران حجت الاسلام محمدصادق اکبری ضمن اشاره به نقش مؤثر شورای حل اختلاف استان در مصالحه، آزادی زندانیان وجلب رضایت ازاولیای دم درپرونده‌های قتل، اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا کنون ۸ فقره پرونده قتل با موضوعات مختلف با تلاش اعضا و کارکنان مرکز توسعه حل اختلاف و داوری به صلح وسازش منجر شده است.

 

این مقام قضائی اظهار داشت: این زندانیان در سالهای گذشته مرتکب قتل عمد شده بودند و پس از رسیدگی‌های قضائی حکم قصاص در خصوص نامبردگان صادر شد.

 

وی ترویج فرهنگ صلح و سازش را اقدامی خداپسندانه برشمرد و عنوان کرد: اصلاح ذات‌البین و حل اختلافات مردم، گذشت و محبت را در جامعه بیشتر می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها