به گزارش جام جم آنلاین، در آستانه فرارسیدن فصل امتحانات و با توجه به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزش، «دستورالعمل مراقبت و کنترل بیماری کروناویروس در حوزهها و کانونهای برگزاری امتحانات» را جهت اجرا، به ادارات کل آموزشوپرورش استانها ابلاغ کرد.
این پروتکل باهدف ایجاد محیطی ایمن برای پیشگیری از سرایت ویروس کرونای جدید (کووید- ۱۹)، بر پایۀ اصل فاصله گذاری اجتماعی، با تأکید بر اقدامات هوشمند و نسخه ۰۵ دستورالعمل بازگشایی مدارس در شرایط فاصله گذاری اجتماعی، تنظیم و تصویبشده است و از زمان ابلاغ تا اعلام رسمی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در کشور، قابل استناد و لازمالاجرا است. لذا در صورت لزوم، اصلاح و بازبینیهای ضروری در این پروتکل، بر اساس نظرات ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا و کمیته آموزشوپرورش ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا صورت خواهد گرفت.
بر اساس این گزارش، برگزاری ایمن امتحانهای حضوری که شامل امتحانات نهایی، المپیادهای علمی، امتحان ورودی مدارس استعداد درخشان و هرگونه امتحانی که نیاز به تجمع دانش آموزان، معلمان و کارکنان در مدت کوتاهی در مدارس یا محلهای پیشبینیشده دارد، میشود.
گفتنی است؛ برگزاری امتحان در حوزههای امتحانی و مراکز امتحان منوط به داشتن امکانات فنی و اجرایی کامل و شامل برنامه مدون گندزدایی کلیه سطوح دارای امکان تماس زیاد مانند تجهیزات، دستگیره دربها، میز و صندلی، شیرآلات، نرده پلهها، پریز و کلیدهای برق و کلیه وسایلی است که بهطور عمومی و مشترک استفاده میشود.
همچنین؛ تأمین صابون مایع و محلولهای مناسب ضدعفونیکننده دست، به مقدار کافی و متناسب بر اساس دستورالعملهای ابلاغی، تأمین دپوی حداقل برای مصرف ۲ هفته مدرسه در محل مدرسه، تأمین فاصلهگذاری مناسب و جلوگیری از تجمع دانش آموزان در ورود به محل امتحان و خروج از آن و ثبت وضعیت سلامت دانش آموزان، معلمان و کارکنان با استفاده از سایت www.salamat.gov.ir و... ازجمله موارد ذکرشده در این دستورالعمل است.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت