اجرای برنامه‌های ویژه ماه رمضان در 40 مسجد محوری قم
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم خبر داد:

اجرای برنامه‌های ویژه ماه رمضان در 40 مسجد محوری قم

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی قم:

افزایش خودسرانه قیمت نان در قم غیرقانونی است

مدیرکل غله و خدمت بازرگانی قم با تاکید بر ثبات نرخ نان در قم و برخورد با متخلفان گران‌فروش، گفت: افزایش قیمت نان در این استان خودسرانه است.
کد خبر: ۱۳۱۲۰۰۹

به گزارش جام جم آنلاین، سعید محمدی در گفت و گویی در خصوص اخباری که مبنی بر افزایش قیمت نان در استان منتشر شده است، گفت: هیچ‌گونه افزایش نرخی برای نان در ماه مبارک رمضان نداشته‌ایم.

وی افزود: تعدادی از نانوایان در ماه مبارک رمضان در سطح استان خودسرانه اقدام به افزایش نرخ کرده‌اند که این مساله در حال بررسی از سوی دستگاه‌های نظارتی است و با عاملان نیز برخوردهای شدید صورت خواهد گرفت.

محمدی ادامه داد: افرادی که خودسرانه اقدام به افزایش نرخ نان کنند، از سوی دستگاه‌های متولی شناسایی شده و برخوردهای قانونی لازم با آن‌ها خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها