به گزارش جام جم آنلاین، شیرینیپزی در یزد سابقهای طولانی دارد و در بین این شیرینیها، باقلوا قدیمیترین محسوب میشود؛ انگار طعم اصلی بادام و پسته را تنها میتوان در این شیرینیهای اصیل و سنتی احساس کرد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»: