به گزارش جام جم آنلاین از فارس، نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد ۲۱۰۰ قدم در روز میتواند عمر سالمندان را افزایش داده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت را در افراد میانسال کاهش دهد.
محققان آمریکایی دادههای مربوط به تقریباً ۲۰۰۰ فرد فعال را بررسی کردند و درنهایت دریافتند، آنهایی که فعالیت فیزیک دارند بیش از سایر افراد در ابتلا به بیماریها در امان هستند.
کارشناسان تأکید میکنند، پیاده روی یکی از تمرینات ورزشی ساده به شمار میرود که بدون نیاز به تجهیزات خاص و حتی مهارت، برای همه افراد مفید است و در هر مکان و زمانی قابل اجراست.
تحقیقات دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو نشان داد که انجام بین۲ هزار و ۱۰۰ تا ۴۵۰۰ قدم خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را ۳۸ درصد کاهش داده است.
پزشکان توصیه میکنند که افراد در هر سنی باید روزانه ۱۰ هزار قدم بردارند، اما این میزان از پیادهروی برای برخی افراد به ویژه افراد سالخورده بسیار زیاد است.
در همین حال، یک مطالعه جداگانه نشان داد که افراد میانسال که بیشتر راه میروند کمتر در معرض خطر دیابت و فشار خون بالا قرار دارند.
هر دو مطالعه هفته گذشته در کنفرانس اپیدمیولوژی و پیشگیری از انجمن قلب آمریکا در آریزونا ارائه شدند؛ به گفته دانشمندان تحقیقات آنها نشان میدهد که دیابت و فشار خون بالا اجتناب ناپذیر نیست و با ورزش منظم میتوان از آن دوری کرد.
تخمین زده میشود تعداد مبتلایان به دیابت در انگلستان ۳.۵ میلیون باشد در حالی که تصور میشود ۵۴۹ هزار نفر دیگر با این بیماری در حال زندگی هستند و ابتلای آنها به دیابت تشخیص داده نشده است.
در سال ۲۰۱۸، حدود ۳۴.۲ میلیون نفر آمریکایی یا ۱۰.۵ درصد از جمعیت مبتلا به دیابت بودند؛ خطرات ناشی از این بیماری در صورت عدم درمان، بیماری قلبی، سکته مغزی، آسیب کلیه و آسیب عصبی است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گروسی: مشکل تیم روحی و روانی است
شاهین بیانی در گفتوگو با «جامجم»: