به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، تولید پنج واکسن درمان کرونا در دستور کار قرار گرفته است.
محصولاتی که با روشهای فناورانهای در حال گذراندن مراحل تستهای بالینی و ورود به بازار هستند. این محصولات با توانمندی متخصصان داخلی و برخی با همکاری دیگر کشورها به مرحله آزمون و خطا رسیدهاند. یونیسف اعلام کرده که ایران هشتمین کشور تولیدکننده واکسن است.
بر اساس اعلام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، محققان ایرانی روشهای مختلفی را برای تولید واکسن انتخاب کردهاند. یکی از این راهها تولید واکسن خوراکی است که فاز تولید آن سال آینده پس از طی مراحل تحقیقاتی آغاز خواهد شد.
مصطفی قانعی، دبیر ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه توانمندان کشور از ابتدای شیوع بیماری کرونا به ساخت واکسن ورود کردند، گفت: ایران با تولید همه این واکسنها به یکی از قطبهای سازنده واکسن کرونا بدل خواهد شد.
وی افزود: تا شهریور سال آینده واکسن ایرانی کرونا در انواع مختلف به تولید میرسد و ما به عنوان قطب تولید واکسن در دنیا محسوب خواهیم شد. در حال حاضر شرکتهای دانش بنیان و سایر شرکتها به چهار تا پنج شیوه به تولید واکسن ورود کردهاند.
قانعی همچنین بیان کرد: تا زمان ساخت و نهایی شدن واکسن های ایرانی کرونا، واکسنهای خارجی و مطمئنی از دیگر کشورها خریداری شده است و طبق زمانبندیهای اعلام شده به گروههای هدف تزریق خواهد شد.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد