زن شاغل بهتره یا خانه دار

زن شاغل موفق ترند یا زن خانه دار در خانواده ؟

ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان این مساله را که زن شاغل بهتره یا خانه دار و این که یک زن خانه دار موفق چه زنی است را برایتان به اشتراک گذاریم.
کد خبر: ۱۲۹۹۲۰۰

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هنر زندگی ، خیلی از خانم ها دغدغه این را دارند آیا کار منزل سخت تر است یا کار خانه و یا سر دو راهی بین کار منزل و کار خانه گیر کرده اند که کدام یک را انتخاب کنند و آیا این که زن شاغل بهتره یا خانه دار است یا خیر؟ ما در این مطلب  قصد داریم برای شما عزیزان نکاتی پیرامون این که کار خانه مناسب است یا کار بیرون مطالب مفیدی را ارائه دهیم.


خانواده ای با زن شاغل موفق ترند یا خانواده ای با زن خانه دار؟ در پاسخ چنین سوال هائی نمی توان حکم قطعی ارائه داد و گفت مثلا خانواده با زن خانه دار موفق تر است و خانواده با زن شاغل توفیقات کمتری دارند و بالعکس. زیرا موفقیت و عدم موفقیت خانواده از یک سو بستگی به عوامل گوناگونی دارد که فقط یکی از آنها اشتغال یا عدم اشتغال زن می باشد و از سوی دیگر وضعیت خانواده ها و افراد همسان نیست. خانواده هائی هستند که بر خلاف مشکلاتی که دارند اگر زن شاغل نباشد اقتصاد خانواده با بحران مواجه می شود و خانواده به شدت آسیب می بیند

مثلا دو جوانی که با هم ازدواج می کنند و از ناحیه خانواده هایشان هیچگونه حمایت اقتصادی نمی شوند و در تهیه مسکن، مخارج زندگی و حتی مخارج عقد و عروسی با مشکل جدی مواجه هستند اگر هر دو (زن و مرد) بتوانند شاغل باشند طبیعی است بهتر می توانند بحران اقتصادی خانواده را کنترل کنند و اگر بتوانند در انجام وظایف تقسیم کار مناسبی داشته باشند و از طرفی در کار بیرون خانه افراط نکنند (به گونه ای که بیشتر ساعات شبانه روز از خانه بیرون باشند و همدیگر را به ندرت ملاقات کنند آن هم با تنی خسته و بی رمق) قهرا چنین خانواده ای اشتغال برای زن مفید است و ضررهای آن کمتر است.در مقابل خانواده هائی هستند که اصلا نیاز به درآمد زن ندارد.
اینگونه خانواده ها چند دسته اند:۱- بعضی از خانم ها از نظر اقتصادی نیازی ندارند ولی جامعه به آنها نیاز دارد مانند یک زن ماما که می تواند خدمات شایسته ای به هم نوعان خود ارائه کند. چنین خانمی باید در حدی که به زندگی خانوادگی او آسیبی نرسد بخشی از وقت خود صرف خدمت به جامعه باشد و این وظیفه اوست.

زن شاغل موفق ترند یا زن خانه دار در خانواده ؟

زن شاغل بهتره یا خانه دار


 دسته ای دیگر از زنان هستند که نیاز درآمدشان ندارند و شغل آنها نیز خیلی ضروری نیست و دیگران و حتی مردان به راحتی می توانندکار آنها را انجام دهند. به نظر می رسد این دسته از زنان اگر وقت خود را صرف خانه داری و تربیت فرزندانشان بکنند بهتر است تا اینکه فرزندان خود را به مهد و کودکستان برده و بخش زیادی از وقت خود را صرف کار در خارج از منزل نمایند.
عده ای دیگر هستند که کارشان را می توانند در خانه انجام دهند اینگونه زنان با اولویت دادن به کارهای خانه داری می توانند بخشی از وقتشان را نیز به کارهای دیگر اختصاص دهند.علاوه بر این شغل مردان نیز در اشتغال و عدم اشتغال زنان تأثیر می گذارد. بعضی از مردان هستند که به تناسب شغلشان بیشتر وقتشان را باید بیرون از خانه باشند و حضور کمتری در خانه دارند.
در چنین خانواده هائی حضور زنان ضروری تر است زیرا اگر زن نیز بخشی از اوقات خود را بیرون خانه باشد فرزندان این خانواده با آسیب های جدی و اخلاقی و روانی مواجه خواهند شد. در مقابل بعضی از مردان ساعات محدودتری را بیرون خانه هستند و وقت بیشتری را در خانه و کنار فرزندان هستند. در چنین خانواده هائی زن و شوهر می توانند با هماهنگ کردن برنامه های زندگی زن نیز ساعاتی را مشغول کار خارج از خانه باشد.در هر حال مناط و ملاک برای اشتغال خانمها وضعیت خانواده آنها است باید خانواده و تربیت فرزندان را اصل قرار دهند و برنامه های خود را به گونه ای تنظیم کنند که هیچگونه آسیبی به خانواده و اعضای آن نرسد و در صورت ناچار بودن برای اشتغال حداقل کمترین ضرر را برای خانواده داشته باشد.
بیشتر بدانید از آیا موفقیت برای زنان خانه دار معنی دار است
مفهوم موفقیت تا حد زیادی به دیدگاه افراد بستگی دارد. آنچه در راستای خانه داری اهمیت دارد این است که یک زن صرفا درگیر یک بعد از زندگی نشود و زندگی چند بعدی داشته باشد، به این معنا که به جنبه‌های دیگر زندگی مانند بعد اجتماعی، فردی، معنوی، تفریح و پیشرفت خودتان نیز اهمیت بدهید و برای آن برنامه ریزی کنید.


زنان خانه دار موفق | خانه داری به صورت تمام وقت، خوب یا بد؟


زمانی که خانه داری را انتخاب می‌کنید زمان زیادی را وقف خانواده‌تان می‌کنید، لازم است زنان به علایق و نیازهای خود در جهت رشد و پیشرفت توجه داشته باشند و زمانی را برای خودشان اختصاص دهند. به آینده خودتان فکر کنید، چه هدفی را می‌خواهید در زندگی دنبال کنید. به این فکر کنید که بعد از بیست و پنج سال که خود را تمام وقت، صرف خانواده‌تان کردید چه حسی خواهید داشت. آیا خودتان را بابت این موضوع سرزنش خواهید کرد یا خوشحال خواهید بود؟
برخی از زنان انتظار دارند چون تمام انرژی خودشان را صرف فرزندان کرده‌اند آن‌ها نیز در بزرگسالی بیشتر وقت خودشان را در کنار مادر باشند، هر انسانی حق دارد که دنبال خواسته‌های خود باشد. پس ممکن است موقعیتی برای فرزندتان پیش بیاید که مجبور شود راهش را از شما جدا کند یا حتی ممکن است قدردان شما نباشد و با حرف‌های خود یا مقایسه شما با مادران دوستان خود باعث رنجش تان شوند. در این صورت ناامیدی فراگیری را ممکن است تجربه کنید.
چطور یک زن خانه دار موفق باشید
در ادامه راهکارهایی را ذکر می‌کنیم که به شما کمک می‌کند جزء زنان خانه دار موفق باشید:


برنامه ریزی مناسب داشته باشید


برای رسیدگی به امورفرزندان، خانه و تمیز کردن آن به گونه‌ای برنامه ریزی کنید که تمام وقت و انرژی‌تان را نگیرد. روزهای هفته را برای انجام دادن یک سری از کارهای خانه تعیین کنید. به عنوان مثال جمعه‌ها برای شستن و اتو کشیدن لباس‌ها مناسب است تا برای شروع هفته لباس‌ها تمیز باشند. در این صورت می‌توانید از موقعیت‌هایی که دارید به نحو مطلوب استفاده کنید.


 زنان خانه دار موفق | خودپنداره مثبت داشته باشید


رضایت، اعتماد به نفس و خود باوری تان را تقویت کنید، خودپنداره مثبت عاملی کلیدی در موفقیت می‌باشد؛ پس به توانایی‌های خود باور داشته باشید. زنان خانه دار ستون‌های اصلی خانواده هستند. شما به عنوان زن خانه دار نقش مهمی در رشد و پرورش فرزندان، موفقیت تحصیلی آنان، پیشرفت شغلی شوهرتان و حفظ آرامش در خانه ایفا می‌کنید.


توانایی‌ها و قابلیت هایتان را رشد دهید


شما به غیر از خانه داری، توانایی‌ها و استعدادهای دیگری دارید که می‌توانید آن‌ها را شکوفا کنید. رشته ورزشی، تحصیلی یا هنری که به آن علاقه دارید دنبال کنید. خوشبختانه به دلیل پیشرفت تکنولوژی این امکان مهیا شده که در خانه و به صورت آنلاین ویدئوهای آموزشی در دسترس شما قرار داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها