لالیگا

برد خانگی شاگردان سیمئونه برابر الچه

تیم فوتبال اتلتیکومادرید در یک بازی خانگی از هفته چهاردهم لالیگای اسپانیا موفق شد میهمان خود تیم الچه را شکست دهد.
کد خبر: ۱۲۹۵۷۱۴

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، در دومین بازی از هفته چهاردهم لیگ دسته اول فوتبال اسپانیا، امروز (شنبه) تیم فوتبال اتلتیکومادرید با نتیجه 3 بر یک بر میهمانش تیم الچه غلبه کرد.

 

برد خانگی شاگردان سیمئونه برابر الچه

 

لوئیس سوارس دو بار در دقایق 41 و 58 و دیه‌گو کاستا در دقیقه 80 از روی نقطه پنالتی، گل‌های این بازی را برای اتلتیکومادرید به ثمر رساندند. تنها گل الچه را هم لوکاس بویه در دقیقه 64 زد.

 

اتلتیکومادرید با کسب نهمین پیروزی در دوازدهمین بازی‌‌اش 29 امتیازی شد و به صدر جدول لالیگا صعود کرد. الچه 14 امتیازی هم در رده پانزدهم جدول ایستاد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها