در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته،اسلایم یک محصول در رده اسباب بازی است که اولین بار توسط شرکت متل ساخته شد. اسلایم ماده ای خمیری که حالت ژله ای دارد و برای پرورش خلاقیت کودکان از آن استفاده میشود .این خمیر به خمیر جادویی شهرت دارد و کودکان میتوانند به راحتی با آن اشکال واجسام مختلفی درست کنند.
هنگام بازی کودکان با خمیر ژله ای اسلایم دست مغز دوم انسان است باید حرکت کند و ایده را از مغز دریافت نماید و خمیر را به شکل همان ایده در بیاورد. در این بازی به دلیل تحریک حس لامسه، سیستم عصبی مغز عملکرد بهتری خواهد داشت.
استفاده از اسلایم ورزش خوبی برای عضلات دست به حساب می آید و برای تقویت عضلات و ماهیچه های دست بسیار مناسب است.
بازی با اسلایم باعث سرگرمی و نشاط می شود و همچنین باعث کاهش تنش و استرس روزانه می شود.
اسلایم به درک بهتر مفاهیمی مانند نرم، سفت، سبک ،سنگین، گرم ،سرد به کودکان کمک می نماید. و همچنین باعث شکوفایی استعداد کودکان میشود.
از دیگر فواید بازی با اسلایم تقویت هماهنگی چشم و دست می باشد که امروزه به بیمارانی که دارای علائم پارکینسون هستند تجویز می شود.
کارشناسان به والدین توصیه میکنند خمیر بازی اسلایم به دلیل دارا بودن سطح بالایی از عنصر "بور" برای کودکان مضر است. قرار گرفتن در معرض سطح بالایی از این عنصر میتواند موجب التهاب پوستی، اسهال، استفراغ و حتی افسردگی شود. برخی از خمیرهای بازی اسلایم چهار برابر بیش از مقدار قانونی حاوی عنصر شیمیایی بور است.
وجود مقدار زیادی از عنصر بور در این وسیله بازی میتواند مسمومیتزا باشد که از دیگر علائم آن میتوان به لرزش و سردرد اشاره کرد.
استفاده از رنگهای متنوع بهداشتی، بازی با خمیر اسلایم را برای کودکان و نوجوانان خوشایند کرده است. در برخی از این خمیر ها از لایحه های اسانس نعنا و اسانس های خوشبوی دیگر نیز وجود دارد که حس آرامش و جذابیت آن را افزون می کند و باید بزرگسالان بر این موضوع نظارت داشته باشند که کودکان از سر کنجکاوی آن را به داخل دهانشان نبرند.
برای پیشگیری از خطرات این بازی راهکارهایی نیز وجود دارد. بهتر است خمیر بازی با مواد اولیه ای تهیه کنید که حاوی اسیدبوریک نباشند، یا اینکه ژل بازی اسلایم را خودتان در منزل بسازید. ساخت این ژل بازی کار سختی نیست و به مواد زیادی نیاز ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت