سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس ،روانشناس بالینی با تأکید براینکه برای فعالیتهای فضای مجازی باید حد و حدود مشخص کرد، افزود: فضای مجازی راهزن زیبارویی است که هر لحظه از زمان کاربر را می رباید.
دیبا مبین، روانشناس بالینی و زوج درمانگر درباره ضرورت توجه زوجین به قراردادن حد و حدود برای استفاده از فضای مجازی اظهار داشت: همواره زمان و کیفیت در کنار هم بودن، موضوع مهمی در روابط بین فردی محسوب میشود به همین دلیل زوجین باید توجه داشته باشند که پیوسته باید برای در کنار هم بودن احترام قائل باشند و این مسأله را در طول زندگی زناشویی خود جدی بگیرند، درحالی که طی چند سال اخیر فضای مجازی راهزن زمان و انرژی خانوادهها شده است.
وی تصریح کرد: بالا بردن کیفیت زمان در کنار یکدیگر یک مهارت است که هر دو طرف باید آن را بیاموزند چراکه اغلب تنشها و اصطکاک زن و شوهر نتیجه نداشتن مهارت ارتقاء کیفیت زمان است، به عبارت دیگر وقتی زوجین بتوانند برای زمانهای مشترک خود برنامه داشته باشند و از خواستههای هم غافل نشوند بخشی از مسیر عشق ورزی را طی کردهاند. درواقع اختلافات ازجایی آغاز میشود که یکی از طرفین تصور میکند که طرف مقابل او را نادیده و به خواستههایش بیتوجه است.
وی با تأکید براینکه برای فعالیتهای فضای مجازی باید حد و حدود مشخص کرد، افزود: فضای مجازی راهزن زیبارویی است که هر لحظه از زمان کاربر را میدزدد. به همین دلیل افراد بهخصوص زوجین جوان باید برای فعالیت در شبکههای اجتماعی چارچوب زمانی مشخصی داشته باشند تا کیفیت زمان درکنارهم بودن را از دست ندهند.
این مشاور خانواده ادامه داد: بسیاری از تنشهای زوجین به دلیل پایین بودن کیفیت زمان مشترک است وقتی زمان دونفره و یا چندنفره خانواده بیهدف طی شود قطعا پس از مدتی مشاجرات شروع میشود برهمین اساس توصیه میشود برای زمانهای مشترک برنامههای مشترک تدارک دیده شود.
وی ابراز کرد: باید به این نکته توجه داشت که مهارت بالا بردن کیفیت زمان مشترک زوجین به معنای تمایل یکی از طرفین برای تغییر رفتار دیگری نیست. تمایل برای تغییر رفتار و برخی از ویژگیها در زوجین، احتمال جدایی را در آنان بالا میبرد و زوجینی که چنین تمایلی دارند، نمیتوانند همسرشان را همان طوری که هست بپذیرند. شاید زوجین متوجه نیستند که بعضی از ویژگیها اساسا تغییرناپذیر هستند و میتوان گفت که افراد قادر به تغییر دادن یکدیگر نیستند.
مبین خاطرنشان کرد: گاهی موضوع اختلافات میان زوجین، عمیق نیست و علت آن تنها نبود مهارتهای کافی در گفتوگو و تبادل نظر با یکدیگر است. یکی از مهارتهای بالابردن کیفیت زمان مشترک زوجین تغییر ادبیات در هنگام گفتوگو است؛ در گفتوگو نباید به گونهای صحبت کرد که دفاع همسر را برانگیزد و این تازه شروع یک راه است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد