به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، زمانی که قصد چک کردن گوشی تلفن همراه همسر خود را دارید ، احتمالا به دنبال چیزی هستید و هیچ گاه بدون هدفی این کار را انجام نمی دهید . در حقیقت مطالعات نشان می دهد که 34 درصد از خانم ها و 62 درصد از آقایان هر چند وقت یک بار گوشی همسر خود را چک می کنند یا تمایل به انجام این کار دارند و دلیل این کار نیز حسادت نیست. شاید دلایل روانشناسانه عمیق تری برای این کار وجود دارد که باعث می شود همسرتان گوشی شما را چک کند که در این بخش به چند مورد از آن ها اشاره خواهیم کرد .
در یک رابطه سالم هر دو طرف باید بدون قید و شرط به یکدیگر اعتماد داشته باشند و به حقوق شخصی هم ، فضای خصوصی احترام بگذارند اما اگر در این رابطه یکی از طرفین اقدام به گشتن گوشی طرف مقابل کند حتما سوالی و مسئله ای از رابطه در ذهن او وجود دارد .
شاید او از عملکرد درست شما دررابطه مطمئن نیست یا این که هنوز کاملا تصمیم نگرفته که می خواهد با شما باشد یا خیر . قطعا واضح است که شما و همسرتان تفاوت هایی در رفتار و ارزش گزاری ها در رابطه دارید پس حتما در این مورد با او صحبت کنید و در صدد حل مسائل به وجود آمده در ذهن خود بپردازید .
احتمالا همسر شما حس می کند که به او خیانت کرده اید
یک کنجکاوی مخرب در زندگی شخصی فرد، ممکن است به افکار ریشه دار فرد متقابل مرتبط باشد و به عبارت دیگر، به موضوعی شک داشته باشد که احتمالا این کار را انجام خواهد داد .
اعتماد کردن لازمه یک رابطه سالم می باشد و زمانی که بتوانید بدون هیچ درخواست یا قید و شرطی به طرف مقابل خود اعتماد کنید ، یعنی این که تجربه خوبی از این کار در گذشته داشته اید و اگر همر شما احساس کند که به او دروغ می گویید، احتمالا تجربه دروغ یا خیانت را در گذشته داشته است .
بعد از چنین تجربه مخربی ، معمولا شخص به شدت حساس می شود و هر حرفی حتی بدون منظور می تواند به عنوان یک هشدار برای او تلقی شود و در چنین مواردی ممکن است که فرد دچار پارانوئید شود و این اقدامات را چندین بار انجام دهد .
در هر رابطه ای باید بین افراد حد و مرزهای صحیحی ایجاد شود و خشونت به خرج دادن اصلا کار صحیحی نخواهد بود . همسرتان نیز باید این موضوع را متوجه باشد پس باید اول رابطه مشخص کنید که تا چه حد نیاز به حریم شخصی دارید و دوست ندارید که کسی به آن تجاوز کند و شریک شما نیز باید به این حریم پایبند باشد .
ناتوانی در تعیین نکردن حد و مرز در رابطه با حریم شخصی باعث می شود که فرد به طور مداوم در حال چک کردن گوشی شما باشد و احتمالا احساس راحتی با این فرد در طولانی مدت نخواهید داشت . قانون رابطه ها این گونه می گوید که اگر افراد نتوانند به همین موضوعات ساده توجه کنند ، احتمال خشونت عاطفی در آن ها افزایش پیدا می کند .
اگر احساس کردید که همسر شما مدتی است که سکوت کرده و بعد به بررسی تلفن همراه می پردازد ، به این معناست که نمی تواند احساسات واقعی اش را کاملا صادقانه و شفاف با شما بیان کند و احتمالا ترجیح می دهد که از شما پنهان کند.
اگر خودتان با این مشکل مواجه هستید، می توانید این موضوع را مستقیما با او در میان بگذارید و اگر همسر شما برای حفظ رابطه علاقمند باشد ، هرگز از صحبت شفاف با شما اجتناب نمی کند و پاسخ روشنی به شما خواهد داد.
چند لحظه ای را در یک مکان خلوت بنشینید و ببینید که آخرین بار کی با او صحبت کنید . آیا رابطه تان به گرمی همیشه است یا فاصله ای بین شما افتاده ؟ اگر اخیرا صحبت دو نفره خوبی با یکدیگر نداشته اید ، احتمالا دلیل این رفتار از همسر شما بی توجهی تان نسبت به او است .
در بعضی از موارد زمانی که فرد به دلیل کمبود های موجود در رابطه دیگر نتواند به رابطه اش افتخار کند ، احتمالا کارهایی مثل چک کردن تلفن همراه را انجام می دهد و در این حالت نسبت به حریم شخصی شما کنجکاو می شود .
اگر همسر شما یواشکی اقدام به گشتن تلفن همراهتان می کند، احتمالا هنوز به اندازه کافی بالغ نشده تا بتواند یک رابطه جدی را آغاز کند و او فقط قصد سرک کشیدن دارد و هیچ کدام از کارهایش بر مبنای حسادت نیست و در واقع فقط تمایل دارد که از تمام امور شما با خبر باشد .
پس باید در مورد رابطه خود کری کنید و کاملا جدی با او صحبت کنید یا برنامه ریزی دوباره با او داشته باشید .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم