یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین، مسعود مردانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و عضو کمیته کشوری کرونا و آنفلوآنزا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: استحمام برای بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان بستری هستند و اکسیژن خون آنها از ۹۰ درصد کمتر است به هیچ عنوان توصیه نمیشود. بیمارانی که در منزل نگهداری میشوند، در صورتی که اکسیژن خون آنها از ۹۰ تا ۹۳ درصد کمتر نباشد؛ میتوانند از حمام منزل استفاده کنند.
او در ادامه افزود: بیماران مبتلا به کرونا که در منزل نگهداری میشوند و اصرار بر استحمام دارند، در صورتی میتوانند از حمام استفاده کنند که در درجه اول اکسیژن خون کمتر از ۹۳ درصد نداشته باشند و در مرحله بعد مدت زمان بسیار کوتاهی از حمام استفاده کنند. در واقع بیماران مبتلا به کرونا باید میزان حضور خود در حمام را به حداقل برسانند.
عضو کمیته کشوری کرونا و آنفلوآنزا بیان کرد: بعد از استحمام فرد مبتلا به کرونا در منزل، همراه بیمار حتما با داشتن ماسک و دستکش نسبت به ضدعفونی کردن حمام با آب و صابون یا آب و وایتکس رقیق شده اقدام کند. همچنین بعد از ضدعفونی کردن حمام، در صورت وجود پنجره حتما آن را برای ساعتی باز بگذارند.
توصیه میشود در صورتی که امکان اختصاص حمام جداگانه برای فرد مبتلا به کرونا وجود دارد؛ حتما توصیه مجزا بودن حمام را انجام دهید. اما در صورتی که امکان اختصاص حمام جداگانه وجود ندارد؛ وسایل غیر ضروری را قبل از استحمام خارج کنید و به طور کلی لیف، صابون و حوله جداگانه برای فرد مبتلا در نظر بگیرید.
سعی کنید یک تهویه مناسب برای حمام در نظر بگیرید و در صورت وجود پنجره بعد از استحمام، آن را برای ساعتی باز بگذارید.
همراه بیمار بعد از استحمام با استفاده از ماسک و دستکش نسبت به ضدعفونی کردن کامل سطوح، دستگیره در، کلید، پریز و شیرآلات اقدام کند. برای ضد عفونی میتوانید از آب و صابون یا آب و وایتکس رقیق شده استفاده کنید.
به عنوان همراه بیمار دوش گرفتن و تعویض لباس بلافاصله بعد از نظافت را فراموش نکنید.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد