به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سایت دکتر اکبر زاده ، در رویکرد روانشناختی، این اتفاقات نیستند که حال ما را خوب یا بد میکنند بلکه نوع نگرش، تفکر و تفسیر ما از اتفاقات است که بدی یا خوبی حال ما را تعیین میکند.
اتفاقاتی که در جمع رقم میخورد به صورت مستقیم و غیرمستقیم با توجه به نگرش فرد روی او تاثیر خواهد گذاشت، پس تاثیرگذاری جمع اجتناب ناپذیر است.
زوجین در مسیر زندگی زمانهایی را نیاز به تفریحهای فردی و غیر مشترک در چارچوب اهداف زندگی مشترک دارند زیرا این فرآیند باعث دلگرمی و صمیمیت در رابطه میشود، بنابراین به هیچ عنوان با ازدواج به دنبال قطع تمام ارتباطات بین فردی قبل از ازدواج نیستیم.
اگر پایههای ارتباطی زندگی مشترک سالم و مستحکم باشد و زوجین اصل مذاکره را در زندگی به کار گیرند احتمال توافق در تکالیف مختلف زندگی بالاست.
بهتر است افراد در جمعهای همگنتر شرکت کنند و جمعهایی که با ویژگیهای اخلاقی، اعتقادی، ومکتب فکری فرد مشابهت بیشتری دارد تا تغییرات متعادلتر باشد.
پس افرادی که از اعتماد به نفس کافی برخوردار نباشند دچار تغییرات هیجانی و بی ثبات میشوند که در نهایت احتمال از خود بیگانگی و حتی فروپاشی زندگی مشترک را به دنبال دارد.
بهتر است قبل از ورود رسمی به جمعها سعی کنید یکی دو جلسه به صورت آزمایشی شرکت کنید تا اطلاعات بیشتری از اهداف گروه داشته باشید.
در نهایت باید بگویم هیچ تضمینی بر تاثیر مثبت یا منفی شرکت در جمعهای زنانه وجود ندارد بلکه کیفیت زندگی مشترک، توافق پذیری زوجین و آگاهی از اهداف گروهی بیشترین تاثیرات را دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد