معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شاهرود

اورژانس شاهرود جان مادر باردار را نجات داد

معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شاهرود گفت : ماموران اعزامی اورژانس جان مادر باردار از روستای جهان آباد میامی را نجات داد.
کد خبر: ۱۲۸۶۷۲۷
به گزارش گروه حوادث  جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری ایرنا، ناصر سلمان پور عصر پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا،افزود : ساعت ۱۴ و ۲۵ دقیقه گزارشی در باره وضعیت نامناسب این مادر در روستای جهان آباد از توابع بخش مرکزی میامی دریافت شد که بی درنگ کارشناسان اورژانس پایگاه جاده ای ری آباد برای یاری رسانی اعزام شدند.
 
اورژانس شاهرود جان مادر باردار را نجات داد
وی گفت: با حضور به موقع کارشناسان اورژانس اقدامات نخستین انجام و باتوجه به شدت درد بیمار ،  با اورژانس هوایی به بیمارستان بهار شاهرود منتقل گردید .
سلمانپور ادامه داد : حال عمومی مادر باردار پس از رسیدگی‌های لازم اکنون  خوب است.
مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی شاهرود با ۴۰ کارشناس در ۱۵ پایگاه جاده ای ، چهار پایگاه شهری، یک پایگاه اورژانس هوایی با یک فروند بالگرد و ۳۰ دستگاه آمبولانس به هموطنان خدمات رسانی می کند.
همچنین یک دستگاه اتوبوس آمبولانس هم با ۱۳ تخت و تجهیزات مناسب برای پوشش حوادث احتمالی پر تلفات و خدمات دهی به بیماران سر پایی در این مرکز آماده است.
شهرستان میامی با جمعیتی حدود ۴۰ هزار تن در شرق استان سمنان قرار دارد.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها