استعفای چند مقام ارشد پنتاگون به دنبال برکناری اسپر

منابع خبری آمریکا از استعفای معاون وزیر دفاع ایالات متحده در امور امنیت و اطلاعات و سه نفر از مقامات ارشد وزارت دفاع این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۱۲۸۶۴۲۶
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، «جوزف کرنان» معاون وزیر دفاع در امور امنیت و اطلاعات از سمت خود استعفا داده است.
خبرگزاری بلومبرگ ضمن انتشار این خبر به علت استعفای جوزف کرنا هیچ اشاره‌ای نکرده است.
همزمان نشریه پولتیکو گزارش داد که سه نفر از مسئولان بلندپایه وزارت دفاع آمریکا نیز استعفانامه خود را تقدیم کردند.
دوشنبه شب گذشته «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا نیز به دستور دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور از سمتش برکنار شد.
سه شنبه شب گذشته نیز «جیمز اندرسون» مشاور ارشد وزیر دفاع آمریکا در امور سیاست‌گذاری از سمت خود کناره‌گیری کرده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها