در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سیمرغ ، برای کاهش وزن و تناسب اندام یک راه بسیار رایجی که وجود دارد و همه هم به یکدیگر توصیه می کنند درازنشست زدن است. حال آیا واقعا درازنشست تاثیری بر لاغری دارد یا نه؟ روش صحیح درازنشست زدن چیست؟
واقعیت این است که انجام تعداد زیادی دراز نشست، چربی شکم را از بین نمیبرد. در واقع بهتر است بدانید که این تفکر که فقط با انجام ورزش خاصی، میتوانید چربی هایی را که در نقطه خاصی قرار دارند از بین ببرید، یک افسانه است و بارها و بارها غلط بودن آن اثبات شده است.
در یک مطالعه، مردانی در شرایط برابر، در مدت 27 روز 5000 دراز نشست انجام دادند. محققان در این مطالعه میزان چربی شکم، باسن و قسمت بالایی پشت تنه را اندازه گیری کردند.
اگر لاغری موضعی وجود داشت، طبیعتا باید در این افراد میزان چربی شکم کاهش مییافت. چون در انجام درازنشست، قسمت های بالای پشت تنه و باسن به کار گرفته نمیشوند. مطالعه نشان داد که تغییری در ضخامت چربی شکم یا در اندازه دور کمر ایجاد نشده است. نمونه برداری بافتی نیز نشان داد که تغییر مهمیدر قطر لایه سلول های چربی شکم ایجاد نشده است. در واقع ورزش های شکمیتنها عضلات دیواره شکم را استوار و محکم میکنند و با شکل گیری و استوار شدن عضلات شکم، ظاهر شکم بهتر میشود. شما برای کوچک کردن شکم خود به یک رژیم غذایی معقول و مناسب، ورزش های قلبی عروقی و نرمش های استقامتی نیاز دارید.
اصولا پیاده روی تند ( نه به حالت دویدن)بهترین روش برای سوختن چربی ها در ناحیه شکم است که به مدت نیم ساعت صبح و نیم ساعت عصر انجام می گیرد.
استفاده از تردمیل که آموزش مخصوص خود را دارد نیز موثر است. در کل استفاده غیر صحیح از وسایل ورزشی باعث بروز مشکلات متعددی می شود. اصولا انواع شنا و راه رفتن در آب کمک بسیاری در سوزاندن چربی ها می کند. در حالی که با نشستن در سونا و جکوزی فقط آب بدن دفع می شود که با نوشیدن آب جبران می شود. استفاده از هر نوع ورزش با دستگاه و ورزش ایروبیک و نیز نوارهای آموزشی ورزش ایروبیک و طناب زدن،در دختر خانم ها توصیه می شود.
دراز نشست به کاهش وزن شما کمکی نخواهد کرد، اما به این معنا نیست که رهایش کنید. عضلات شکمی شما، از هر بخش بدنتان حمایت میکنند، مانند ستون فقرات.
یعنی تقویت میانتنه، جزو اساسی و ضروری تمام برنامههای تمرینی است. تغذیه سالم همراه با فعالیتهای هوازی، بخشی از این برنامه اصلاحی شماست. شاید این نکات ساده و سطحی بهنظر برسد اما مهم است که بدانید محدودکردن خودتان به یک تمرین مثل دراز نشست و مدام درهم فشردن میانتنه و شکم، شما را به نتایجی که مدنظرتان است نمیرساند.
در حـالی کـه زانــوهایتان خم شده بر روی زمین دراز بکشید. کـف پاهـا صـاف اسـت و بــر روی زمین قرار می گیرد. انگشتان دست را پشت سر بگذارید. آرنج ها بـه ســمت دوطرف بدن باشد. در هـمان حال آرنج ها را به زانو بزنید و سپس بالای کمر و شانه هـا را به عقب بیاورید تا به زمین بخورند. در حین انجام حرکـت سـر صـاف اســت و فـاصله چانه از سینه حذف می شود. برای چـند ثانیه در آن حال باقی می مانید و سپس به وضعیت اولیه باز می گردید.
روی زمـیــن دراز بکشید، پاهایتان را به صورت مستقیم به بالا ببـریـد، دسـت هــای خود را نیز به طور عمودی در دو طرف بدن نگه دارید. سعی کنید نوک انگشتان دست را به نوک انگشتان پــا بـرسـانید. در این حرکت باید پاها را تا آن جا که می توانید بالا بیاورید تا استخوان باسن از روی زمین بلند شود. به جای این که به طور همزمان دست هـا و پـاهـای خـود را بـلـنـد کنید، می توانید ابتدا نیم تنه بالایی و سپس قسمت پایین بدن را بلند کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت