به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم ، سعید سجادی در نشست علمی تخصصی "تبیین ابعاد جامعه شناسی، روانشناختی و تربیتی خشونت خانگی و ارائه راهکارهای تربیتی" اظهار کرد: وقتی از خشونت صحبت میکنیم، تصور این است خشم همیشه پدیده منفی است اما این پدیده در سرشت و فطرت انسانها است و ما همیشه به کودکان و افراد آموزش میدهیم هیجانهای خود را کنترل کنند.
وی افزود: خشم نتیجه فرایند فیزیولوژیکی بدن است و برای کنترل خشم، آموزش خانوادهها بسیار تأثیرگذار است تا بدانند چگونه میتوان هیجانها را مدیریت کرد.
این روانشناس گفت: زمانی که زبان بچهها را بلد نیستیم و ارتباط به درستی شکل نمیگیرد، خشونت نیز کنترل نمیشود؛ وقتی نمیتوانیم با فرزندان ارتباط بگیریم با رسیدن آنها به سن بلوغ شاهد خواهیم بود که پدر و مادر را دوست ندارند.
سجادی با اشاره به اینکه بچهها حق دارند والدین را دوست داشته باشند، متذکر شد: وقتی در بستر خانواده ارتباط خوبی با بچهها شکل نمیگیرد در سن 7 و 8 سالگی دیگر پدر را قهرمان زندگی نمیدانند و قهرمان زندگی آنها تبدیل به یک سلبریتی یا فرد دوم و سوم میشود و در سن بلوغ وقتی نفرات اول زندگی او را میپرسیم در بسیاری از موارد از پدر و مادر صحبتی نیست! همچنین در سن نوجوانی با فرد سومی ارتباط برقرار کرده و نیاز عاطفی خود را از افراد دیگر جستجو میکند در حالیکه باید مهمترین فضا برای او خانواده باشد.
وی گفت: باید به والدین آموزش دهیم چگونه با فرزندان خود ارتباط برقرار کنند و در محیط مدرسه میتوان این آموزشها را به والدین ارائه داد تا در نهایت محل امن زندگی فرزندان، خانواده و پدر و مادرشان باشد یعنی هر چقدر ارتباط عاطفی در خانواده بیشتر باشد شرایط بهتر است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد