سخنگوی جمعیت هلال احمر خبر داد؛

آخرین وضعیت توزیع انسولین در داروخانه‌های هلال احمر

نصیری درباره آخرین وضعیت توزیع انسولین در داروخانه‌های هلال احمر در روزهای کرونایی توضیحاتی داد.
کد خبر: ۱۲۸۴۲۲۵
آخرین وضعیت توزیع انسولین در داروخانه‌های هلال احمر
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، محمد نصیری سخنگوی جمعیت هلال احمر در چهارمین نشست خبری خود که صبح امروز (یکشنبه یازدهم آبان ماه) برگزار شد، اظهار کرد: میزان مشارکت‌های مردمی در ۸ ماه گذشته در دوران کرونا ۱۶۲ میلیارد تومان بوده که از این رقم ۶۱ میلیارد تومان کمک نقدی بوده است.
 
او افزود: از مجموع این کمک‌های مردمی ۳۵ میلیارد تومان برای معیشت و ۱۴ میلیارد تومان برای اقلام بهداشتی هزینه شده و ۱۰ میلیارد تومان از این مبالغ نیز در حساب جمعیت باقی مانده است.
 
سخنگوی جمعیت هلال احمر درباره توزیع واکسن انسولین گفت: هلال احمر یکی از بازوان وزرات بهداشت در توزیع انسولین است که میزان اختصاص انسولین به داروخانه‌های هلال احمر در مقایسه با گذشته هیچ تفاوتی نداشته است.
 
نصیری بیان کرد: به واسطه اینکه تقاضا برای داروی انسولین زیاد است و هلال احمر در این مسئله شاخص است، درخواست افزایش سهمیه انسولین را داده‌ایم.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها