با فرا رسیدن فصل پاییز صید ماهی استخوانی در دریای خزر آغاز شده است، گونه‌های کفال، ماهی سفید و کپور عمده‌ترین ماهیان استخوانی هستند که صید می‌شوند. صیادان مازندرانی که از روش سنتی پره برای صید استفاده می‌کنند، تور‌هایی را با ارتفاع هفت تا ۱۰ متر و به طول یک هزار و ۲۰۰ متر به کمک یک قایق به صورت نیم دایره در فاصله مشخصی از ساحل دریا (۱۴ متری عمق دریا) پهن می‌کنند و منتظر انباشته شدن تور از ماهی می‌شوند. پس از آن که ماهی به میزان کافی در تور گرفتار شد، تور را به وسیله تراکتور به ساحل می‌کشند و ماهی‌ها را تخلیه و به بازار عرضه می‌کنند.
کد خبر: ۱۲۸۱۹۳۸
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها