افرادی که با مشکل وزوز گوش دست و پنجه نرم می‌کنند، شاید در آینده بتوانند علائم خود را کاهش دهند. اخیرا در پژوهشی از یک دستگاه آزمایشی برای تحریک زبان و گوش استفاده شده که وضعیت افراد را بهبود می‌دهد.
افرادی که با مشکل وزوز گوش دست و پنجه نرم می‌کنند، شاید در آینده بتوانند علائم خود را کاهش دهند. اخیرا در پژوهشی از یک دستگاه آزمایشی برای تحریک زبان و گوش استفاده شده که وضعیت افراد را بهبود می‌دهد.
کد خبر: ۱۲۷۹۷۵۶

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو،در این دستگاه صدای ایجاد شده توسط زبان به همراه یک جریان صوتی توسط هدفون به هوش افراد می‌رسد که صدایی شبیه به موسیقی الکترونیک دارد. این درمان ترکیبی باعث بهبود علائم ۸۶ درصد شرکت‌کنندگان در این پژوهش شد. این افراد از امتیاز ۱ تا ۱۰۰، اعلام کردند که ۱۴ امتیاز مشکل آن‌ها بهبود پیدا کرده است.

علاوه بر این موضوع، این بهبود برای بسیاری از افراد تا یکسال باقی ماند که خبر خوشحال‌کننده‌ای برای ۱۰ تا ۱۵ درصد جمعیت جهان با این مشکل محسوب می‌شود.

این دستگاه جدید توسط یک کمپانی ایرلندی به نام «Neuromod Devices» به تولید رسیده و نام «Lenire» را برای آن انتخاب کرده است. هدف از تولید این دستگاه، افزایش حساسیت مغز عنوان شده که روی بخش‌های بیش از حد فعال مغز که منجر به علائم وزوز گوش می‌شود، تاثیر می‌گذارد. این شرکت در پژوهش جدید خود با محققان از کشورهای بریتانیا، آلمان، ایالات متحده آمریکا و ایرلند کار کرده است.

 

«هوبرت لیم»، عصب‌پژوه دانشگاه «مینه‌سوتا» در این زمینه اعلام کرده:

«اگر شما قشر شنوایی مغز را نسبت به بسیاری از ورودی‌ها و محرک‌های صوتی حساس‌تر کنید، حواس آن پرت شده و حساسیت کمتری نسبت به وزوز گوش از خود نشان می‌دهد. به اعتقاد ما این درمان به این روش کار می‌کند.»

علت ایجاد وزوز گوش به صورت کامل مشخص نشده، اما تصور می‌شود که با سیم‌کشی معیوب نورون در ارتباط است که احتمالا برای جبران یک مشکل دیگر، باعث ایجاد صداهایی می‌شود که وجود ندارند.

به نظر می‌رسد ترکیبی از تحریکات زبانی ایجاد شده توسط یک پدال با الکترود به همراه صدای موسیقی می‌تواند در درمان این مشکل کارآمد باشد. افراد حاضر در این پژوهش برای مدت ۱۲ هفته، روزانه تا یکساعت از این دستگاه استفاده کردند. این دستگاه توسط کاربران کنترل می‌شود، بنابراین می‌توان از آن‌ها در خانه استفاده کرد.

با وجود دستیابی به چنین موفقیتی، برای کسب تاییدیه توسط این دستگاه باید آزمایش‌های بیشتری روی آن صورت بگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها