
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا یارقلی، متخصص طب ایرانی در گفتگو با فارس درباره «بایدها و نبایدهای غذایی در طب ایرانی به ویژه برای پیشگیری از ابتلا به سرطان»، گفت: غذاهای فرآوری شده و مانده که به آن غذاهای آماده و فست فود میگوییم غذاهایی غلیظ هستند که در بدن ایجاد سودا میکنند و جزو التهابات سرد و غلظت آورنده بوده و موجب سرطان میشوند.
وی با اشاره به ضرورت استفاده از غذاهای تازه و طبیعی برای حفظ سلامت بدن، اظهار داشت: غذاهای ساده، سبزیجات و میوه جات تازه و برخی ادویه جات و گیاهانی مثل سیب، زعفران، اسفناج، چای کم رنگ، زردچوبه، زیتون،کلم به مقدار کم، چغندر، هویج، مرکبات و فلفل که بر سرطان تاثیر خوبی دارند، باید مصرف شوند البته ادویه جات مثل فلفل و زردچوبه تا وقتی در غذا استفاده میشود هیچ منعی برای مزاج های مختلف ندارند.
یارقلی متذکر شد:خوردن غذاهای غلیظ مانند آش رشته برای افرادی که معده سرد و ضعیفی دارند مناسب نیست اما برای افرادی که فعالیت زیادی دارند و ورزشکار هستند مناسب است.
وی در خصوص اثرات خواب بر پیشگیری از ابتلا به سرطان، گفت: خواب شب یعنی اینکه حدود ساعت 10 یا 11 شب بخوابیم. در فصول سرد سال خوابیدن در طول روز اصلا خوب نیست و اگر کسی عادت دارد میتواند یک ساعت قبل از اذان ظهر بخوابد اما خواب در غروب بدترین نوع خواب است.
این متخصص طب سنتی بیان داشت: خوردن چای کم رنگ ایرادی ندارد و قهوه یک یا دوبار در هفته نیز بلامانع است.
جامجم آنلاین از کارشناسان بهداشت محیط و تغذیه درباره چگونگی حفظ سلامت در روزهای غبارآلود پرسیده است
گزارش میدانی جامجم از بازار امینحضور تهران
نتایج سفر یکروزه بشار اسد به تهران هنوز ادامه دارد
گزارشی از مراسم رونمایی از تازهترین کتابهای انتشارات جامجم
گفتوگو با فاطمه آل عباس، گوینده رادیو
گفتوگو با نرگس برهمند شاعر مجموعه شعر «آمبرولا؛ خواهر گل های جهان»
مسعود اطیابی، کارگردان فیلم «انفرادی» در گفتوگو با جامجم:
گفتوگوی جامجم با هاجر دباغی گلزن رکورددار تیم فوتبال سپاهان