در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، برگ بو در پخت غذا استفاده میشود و طعم بسیار لذیذی دارد. همچنین این گیاه به خاطر مواد غذایی بسیار مفیدی که برای سلامت جسم دارد، یکی از گیاهان مفید به شمار میرود.
برگ بو سرشار از ویتامین آ، ویتامین سی، آنتی اکسیدان و بسیاری از عناصر مفید دیگر برای بدن است که در ادامه به فواید آن برای سلامت قلب، کاهش درد، جلوگیری از ریزش مو و حفاظت از پوست اشاره میشود.
برگ بو از جمله گیاهانی است که به حفاظت از قلب در برابر بیماریها کمک میکند؛ این گیاه حاوی ترکیباتی مانند سالیسیلات هاست و مقادیر زیادی کافئیک اسید دارد که همه آنها به تقویت سلامت قلب، عروق خونی و جلوگیری از سکتههای قلبی ناگهانی کمک میکند.
برگ بو در درمان دیابت نوع 2 مفید است؛ پژوهشهای مختف نشان میدهد این گیاه از میزان قند خون و کلسترول و تری گلیسیریدها می کاهد همچنین به خاطر آنتی اکسیدانهایی که دارد به تولید انسولین طبیعی کمک میکند.
استفاده از برگ بو و روغن آن به کاهش انواع دردها کمک میکند؛ این گیاه حاوی مواد ضد التهابی است و باعث درمان التهابات مفصلی و دردهای رماتیسمی می شود.
علاوه براین استعمال روغن برگ بو بر روی سر هنگام سردردهای خفیف و میگرنی به آرامش انسان و کاهش درد کمک میکند؛ چراکه این کار گردش خون را تسهیل میکند.
برگ بو حاوی مقادیر زیادی مواد آنتی باکتریال و ضدالتهابی است که به مقابله با بیماریهای مسری و درمان انواع سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک میکند.
برگ بو به خاطر آنکه دارای خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی است باعث التیام زخم ها، کاهش درد نیش حشرات و درمان التهابات پوستی میشود.
برگ بو یکی از گیاهانی است که به تقویت سلامت دستگاه گوارش و درمان برخی اضطرابها مانند احساس سوزش در معده و نفخ شکم کمک میکند و یبوست، ترش کردن معده و سوءهاضمه را کاهش میدهد.
برگ بو حاوی مقادیری کافئیک اسید، کریستین و آنتی اکسیدان است که در پیشگیری از انواع سرطانها و انتشار سلول های سرطانی کمک میکند.
برگو بو ویتامینها و مواد معدنی مهمی دارد که به حفاظت از پوست، کاهش چین و چروک کمک میکند.
استفاده از آب حاصل از جوشیدن برگ بو شوره سر و ریزش مو را برطرف می کند و در از بین بردن شپشها موثر است. علاوه براین برگ بو ریشههای مو را تقویت و به گزدش خون در سر کمک میکند.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت