در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از idat،
1. دمای بیش از حد بالا آب
اگر لباس ها را در دماهای پایین تر بشویید، لباس و شکل و رنگ خود را بهتر نگه می دارد و از کندتر فرسودگی می کند. علاوه بر این، در صورت داشتن ماشین لباسشویی و شوینده مناسب، آب گرم یا خنک می تواند با آب و همچنین آب گرم کنار بیاید. فقط مواردی مانند کتان یا حوله را می توان در دمای 190 درجه فارنهایت برای ضد عفونی شستشو داد. بقیه می توانند با درجه حرارت کمتری کار کنند.
2. پر کردن لباسشویی با لباسهای لکه دار
لباس های لکه دار را قبل از قرار دادن داخل لباسشویی، باید لکه گیری کنید. زیرا با قرار دادن آن داخل لباسشویی لکه از بین نمی رود و پاک نمی شود.
به جای حذف لکه، می توانید از وسایل جایگزین استفاده کنید. آب لیمو یک ماده پاک کننده خوب برای لکه های عرق است. مخلوطی از سرکه و مواد شوینده مایع می تواند اثری از چمن را از بین ببرد. لکه های شراب بعد از استفاده از مخلوط آب و جوش شیرین با نسبت 3: 1 از بین می روند.
3. مواد شوینده یا نرم کننده خیلی زیاد است
مازاد مواد شوینده می تواند ظرف مواد شوینده را مسدود کرده و باعث بو و بوی نامطبوع شود و همچنین نرم کننده بیش از حد باعث می شود لباس ها راحت تر شسته نشوند. دوزهای ذکر شده روی بسته بندی را با دقت بخوانید و از استفاده از لیوان اندازه گیری را فراموش نکنید. اگر موارد شما واقعاً کثیف است، از حالت پیش شستشو استفاده کنید یا 2 چرخه را اجرا کنید.
4- استفاده از نرم کننده برای انواع لباس
علاوه بر اینکه پارچه را مخملی تر می کند، نرم کننده کتانی اتو را آسان می کند. با این وجود، این باعث می شود که جذب پارچه به مرور زمان کاهش یابد، بنابراین بهتر است از آن برای شستن حوله ها، لباس های ورزشی یا سایر موارد ساخته شده از میکروفیبر، الاستن یا اسپندکس استفاده نکنید.
5- لباس زیر ماشین لباسشویی
با شستشوی اتوماتیک، سوتین ها به سرعت کشیده شده و شکل خود را از دست می دهند، بنابراین بهتر است آنها را با دست بشویید. همین مورد در مورد لباس زیر توری و لباس شنا نیز صدق می کند.
در مقابل، در صورت رعایت چندین قانون ساده، جوراب های نایلونی در دستگاه قابل شستشو هستند:
برای شستشوی ظریف از مواد شوینده مخصوص استفاده کنید.
در دمای 90 درجه فارنهایت و با سرعت کم بشویید.
لباس های تنگ را درون یک کیسه مخصوص شستشو قرار دهید.
لباس های تنگ را به بیرون بچرخانید.
6. استفاده از سفید کننده برای پارچه های کشی
سفید کننده با کلرید یک ماده نسبتاً تهاجمی است که باعث ضعیف شدن الیاف می شود، بنابراین نباید از هیچ ماده ای استفاده شود. این امر به ویژه در مورد پارچه های الگانس، لیکرا، اسپندکس، تریکو و در کل پارچه های کشی صادق است که در صورت شستشو با سفید کننده، سرعت کشش را از دست می دهد. در اینجا چند نکته دیگر در مورد چگونگی مراقبت از این موارد آورده شده است:
آنها را فقط در آب خنک بشویید.
از نرم کننده پارچه استفاده نکنید.
آنها را در خشک کن اتوماتیک خشک نکنید.
آنها را اتو نکنید.
7. شستن جین بیش از حد مکرر
تولیدکنندگان جین در این باره نظر اساسی دارند: آنها توصیه می کنند که برای بهتر ماندن رنگ جین تان از شست و شو با ماشین لباسشویی خودداری کنید. اگر نمی توانید با دست بشویید سعی کنید فاصله زمانی بین دو شستشو را زیاد کنید.
فاصله مطلوب بین 2 شستشو بستگی به مدت زمانی که شلوار جین خود را می پوشید و به خصوصیات فردی بدن شما بستگی دارد.
8- خشک کردن اشتباه لباس
خشک کردن نادرست، لباس های شما را تحت تأثیر قرار می دهد. در اینجا چند نکته وجود دارد که به شما در جلوگیری از اشتباه کمک می کند:
از خشک کردن اتوماتیک بیش از حد استفاده نکنید : باعث می شود همه چیز از بین برود و سریع تر رنگ خود را از دست بدهد. از آن برای خشک کردن پارچه های نازک و ظریف استفاده نکنید.
از خشک کن لباسشویی خودداری کنید زیرا اتو کردن لباس را سخت تر می کند.
وسایل بافتنی و پشمی را آویزان نکنید زیرا شکل خود را از دست می دهند. آنها را روی حوله ای روی یک سطح افقی پهن کنید.
قبل از آویختن لباس های شسته شده، آن را تکان بدهید.
9. مراقبت از ماشین لباسشویی بد
خاک، مواد باقیمانده از مواد شوینده و هر چیزی که به مرور زمان در ماشین لباسشویی جمع می شود دیر یا زود روی لباس های شما قرار می گیرد که منجر به بوی بد و لکه های سفید می شود. برای جلوگیری از این امر، چند قانون ساده را اجرا کنید:
درب لباسشویی را بعد از هر بار شستشو باز بگذارید تا کاملا خشک شود.
مواد شوینده باقیمانده را از اطراف واشر لاستیکی درب لباسشویی کاملا تمیز کنید.
محفظه ی مناسب مواد شوینده را مرتبا بشویید.
حدوداً یک بار در ماه، ماشین لباسشویی تان را خالی و با 1 قاشق غذاخوری مواد شوینده و 4 لیوان سرکه برای ضد عفونی کردن آن روشن کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت