سایت‌های شرط‌بندی زیر ذره‌بین پلیس

رئیس پلیس فتای تهران گفت: به محض شناسایی سایت‌های شرط‌بندی، موارد به مرجع قضایی گزارش داده می‌شود تا مجوز برای برخورد و اقدام قانونی صادر شود.
کد خبر: ۱۲۶۰۴۶۰

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ تورج کاظمی در گفتگو با فارس در خصوص فعالیت سایت‌های شرط‌بندی در فضای مجازی اظهار داشت: در تمام موارد چه از طریق رصد همکارانمان در پلیس فتا چه از طریق اعلام و گزارش شهروندان، سایت‌های مربوط به محض شناسایی به مرجع قضایی گزارش داده می‌شود تا با صدور مجوز، اقدام قانونی صورت گیرد.

رئیس پلیس فتای پایتخت گفت: شهروندان می‌توانند در مواجهه با سایت‌های شرط‌بندی آنها را به پلیس فتا گزارش دهند؛ البته اگر مشاهده می‌کنند که سایتی چند روز در حال فعالیت است و هنوز بسته نشده، مطمئن باشند که مأموران پلیس در حال کار بر روی پرونده آن سایت بوده و اقدامات قانونی را انجام می‌دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها