رمزگشایی از معنای ۱۳ حالت دست‌ها

آشنایی با زبان بدن دست ها می تواند اطلاعات جالبی درباره افراد به شما بدهد. از این اطلاعات می توانید برای موفقیت در روابط کاری یا اجتماعی خود بهره ببرید.
کد خبر: ۱۲۴۶۶۴۶
رمزگشایی از معنای ۱۳ حالت دست‌ها

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، در زمان ارتباط با دیگران، مغز به طور خودکار برای انتقال افکار و احساسات، دست‌ها را درگیر ارتباط و گفتگو می‌کند، بدون اینکه حتی متوجه آن شوید.

بدین ترتیب، زبان بدن دست ها، چیزی که نمی‌توانید با کلمات بیان کنید را نشان می‌دهند. آشنایی با زبان بدن، عاملی مهم در موفقیت هر رابطه است. در ادامه، ۱۳ مورد از رایج‌ترین حرکات زبان بدن دست‌ها را به شما معرفی خواهیم کرد.

۱. احساس با دست
نحوه لمس دیگران، نشان دهنده احساس شما نسبت به آن‌ها است. زمانی که با کف دست به طور کامل، آن‌ها را لمس کنید، نشان دهنده محبت، آشنایی و علاقه است. لمس دیگران، فقط با نوک انگشتان به معنای علاقه کمتر، یا حتی کمی رنجش است. زمانی که فردی شما را لمس کند، اگر دست هایش گرم باشند، بدین معنی است که وی تقریبا آسوده و راحت است. دست‌های سرد و مرطوب نشان می‌دهند که فرد عصبی و هیجان زده است. البته نه لزوما به خاطر شما، شاید تحت تاثیر شرایط و محیط قرار گرفته باشد.

۲. کف دست رو به بالا
معمولا باز بودن کف دست تأثیری مثبت بر روی افراد دارد. این حرکت در زمان عقد یک قرارداد یا جبران یک موضوع، موثر است. باز بودن کف دست‌ها به همراه بازو‌های کشیده به معنای پذیرش، صراحت و اعتماد است. این حرکت اگر با تکان شانه‌ها همراه باشد، می‌تواند به معنای تسلیم یا اقرار به ضعف باشد. انگار که بگویید، «بی اطلاع هستم».

۳. کف دست رو به پایین
این حرکت به معنای اعتماد به نفس بوده و نشان می‌دهد که شما کار خود را بلد هستید. اما به معنای سخت گیری و عدم انعطاف نیز هست. کف دست رو به پایین با انگشتان صاف نشان دهنده حس قدرت، حتی سلطه یا مبارزه طلبی است. اگر فردی با این حالت با شما در حال صحبت باشد، این بدان معنی است که او تصمیم خود را عوض نخواهد کرد و احتمالا شما باید روش خود را تغییر دهید. اگر این حرکت با ضربه رو به پایین همراه باشد، نشان دهنده مخالفت شدید است.

۴. قرار گرفتن دست‌ها در پشت
زبان بدن دست‌ها در این حالت، معمولا نشان دهنده میزانی از اعتماد به نفس است؛ زیرا قسمت بالا تنه در معرض دید قرار می‌گیرد. این حالت را اغلب می‌توان در مردان دید. اگرچه همیشه بهتر است دست‌ها نشان داده شوند، اما این حالت احتمالا استثنای بر قاعده است اگر نتوانید اعتماد به نفس‌تان را از طریق دست‌ها نشان دهید. برای بسیاری از افراد، این حالت دست باعث می‌شود زمانی که دیگران به آن‌ها نگاه کنند، احساس خوبی نداشته باشند. انگار که برهنه هستند.

۵. گره کردن مشت
گره کردن مشت معمولا اشاره به عزم راسخ دارد. مثلا زمانی که فرد، خود را برای بازی فوتبال یا مشت زنی آماده می‌کند. این وضیعت می‌تواند حالتی از سرکشی را نشان دهد. گره کردن مشت به طوری که شست در آن جمع شده باشد، نشان دهنده ناراحتی است. این شخص مضطرب است و سعی دارد خودش را خشن نشان دهد.

۶. قرار دادن دست‌ها بر روی قلب
زبان بدن دست‌ها در این حالت نشان می‌دهد که فرد تمایل دارد باور یا پذیرفته شود. اگرچه این حالت ممکن است نشان دهنده خلوص نیت در ارتباط باشد، اما لزوما به معنای صداقت نیست. این فقط به این معنی است که «می خواهم من را باور داشته باشی (چه حرف من راست باشد یا نباشد)». بدین معنی که «آنچه که می‌گویم از صمیم قلب است».

۷. تکان دادن دست به شکل ساطور
این حرکت دست نشان دهنده تأکید و معمولا آمرانه و دیکتاتور منش است. این حالت نشان می‌دهد که فرد تصمیم خود را گرفته است و احتمالا آن را تغییر نخواهد داد. اغلب از این حالت می‌توان برای طرح مطلب استفاده کرد. به عنوان مثال، از این حرکت می‌توان برای تفکیک یک ایده به دو مقوله جدا استفاده کرد. اگر از این ژست استفاده می‌کنید، سعی کنید بیش از حد خشن و پرخاشگر به نظر نرسید.

۸. اشاره کردن با انگشت
اشاره با انگشت به سمت یک شخص در زمان صحبت، ژستی آمرانه و دیکتاتور منش است. افراد زمانی این کار را انجام می‌دهند که بخواهند خود را با ابهت نشان دهند؛ از جمله والدین که آنرا برای کودکان خود و معلمان برای دانش آموزان شیطان به کار می‌برند. روشی که برای نشان دادن عصبانیت مناسب است.

اگر از این ژست برای فردی به سن و سال خود استفاده کنید، نشان دهنده تکبر و غرور است. حرکتی بحث برانگیز، تهاجمی و توهین آمیز. حالت شدیدتر آن ضربه زدن با انگشت است. در هر صورت، اشاره کردن به دیگران رفتاری بی ادبانه قلمداد می‌شود. بهتر است با کل دست خود به دیگران اشاره کنید. با این حال، اشاره کردن از روی شوخی و به همراه چشمک نشان دهنده تایید یا تصدیق است.

اشاره کردن با انگشت در هوا می‌تواند به اهمیت جملات شما بیفزاید. در این صورت، افراد، اعتماد به نفس و قدرت شما را باور خواهند کرد. دقت کنید که چطور سیاستمداران و واعظان از این حرکت در سخنرانی‌های خود استفاده می‌کنند.

۹. مالش دست‌ها به یکدیگر
مالش دست‌ها به یکدیگر دز زبان بدن دست ها، نشان دهنده پیش نگری یا انتظار وقوع چیزی است. همیشه به یاد داشته باشید که حرکات مالشی برای از بین بردن استرس استفاده می‌شوند و هیجان زدگی زیاد برای به وقوع پیوستن چیزی، نوعی استرس مثبت است. فرم دیگری از این حرکت، شکستن بند انگشتان است که نشان دهنده آمادگی فرد برای انجام کار است. این حالت بیشتر در مردان دیده می‌شود.

۱۰. محکم گرفتن و به هم فشردن دست‌ها
محکم گرفتن و به هم فشردن دست‌ها به یکدیگر حرکتی "خود تسکین دهنده" است. فردی که این کار را انجام می‌دهد، ناراحت و شاید حتی عصبی یا ترسیده باشد. او سعی می‌کند تا به خود اطمینان دهد: "همه چیز خوب پیش خواهد رفت. نوع دیگری از این حرکت، مالش مچ دست است. دستان قلاب شده با انگشتان درهم آمیخته نشان دهنده اضطراب و درماندگی است. این شخص فکر می‌کند، "اوضاع خوب پیش نخواهد رفت.

۱۱. قرار دادن نوک انگشتان دو دست بر روی یکدیگر
در این حالت، شخص انگشتان دو دست را به گونه‌ای بر روی هم قرار می‌دهد که شکل یک مناره شود. این ژست نشان دهنده اعتماد به نفس و خود استواری است. این حرکت را می‌توانید در وکلا یا بازیکنان شطرنج ببینید زمانی که راهی برای بردن از حریف خود پیدا کرده‌اند. با این حال، نباید بیش از این حد از این حرکت در نشان دادن زبان بدن دست‌های خود استفاده کنید، زیرا نشان دهنده تحکم است.

۱۲. دست به کمر
گاهی اوقات این حرکت رفتاری غیر دوستانه تلقی می‌شود، اما اغلب اوقات به معنای حاضر و آمادگی فرد است. معمولا این حرکت در افراد پرکار، ورزشکار و افراد فعال دیده می‌شود. مطمئنا گاهی اوقات این حالت می‌تواند نشان دهنده قدرت و برتری باشد. به عنوان مثال، این ژست توسط مقامات نظامی و انتظامی برای نشان دادن قاطعیت و کنترل اوضاع مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۱۳. دست در جیب
قرار دادن دست در جیب نشان دهنده عدم تمایل، عدم اعتماد و بی میلی است. اگر فرد دست هایش را در جیب خود نگه دارد، ابتدا باید علاقه و اعتماد او را به خود جلب کنید. حتی اگر شخصی سعی کند افکار واقعی‌اش را پنهان نماید، دست‌هایش حقیقت را برملا خواهند کرد. اگر نسبت به زبان بدن دست‌ها حساس باشید، می‌توانید دست به اقدامات مناسب زده و پاسخ‌های مناسبی نیز دریافت کنید.

اکنون به دست‌های خود توجه کنید. می‌توانید به طور خودآگاه حرکاتی را برای ارسال پیام‌های دلخواه‌تان تمرین کنید، به ویژه حرکاتی که به ایجاد همبستگی و افزایش تاثیرگذاری بر دیگران کمک می‌کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها