در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، همه ما به خوبی میدانیم که درگذشته اهالی اکثر روستاهای کشور برای گرم کردن خانه هایشان از کرسی استفاده میکردند و وقتی اسم کرسی میآید طعم دلنشین چای خوش رنگ مادر بزرگ هیچ وقت از یادمان نمیرود. امروزه با ایجاد یک زندگی مدرن و لوکس در سطح شهر لذت داشتن کرسی در خانههای ایرانی از بین رفته است.
کرسی یکی از ابزار قدیمی برای گرم کردن منازل است که حتی با تغییر زمان هنوز هم طرفداران خاص خودش را دارد و در بسیاری از منازل شهرها و روستاها از کرسی به عنوان وسیله گرمایشی استفاده میشود. گذشته از اینها کرسی فواید دیگری دارد که میتواند روند بهبود بیماریها را سریعتر کند یا با بروز آنها مقابله کند. به همین منظور در ادامه این گزارش به بیان فواید استفاده از کرسی پرداخته ایم.
به گفته اکثر متخصصان استفاده از کرسی در بهبود عملکرد بدن و درمان بیماریهای ناشی از سردی بدن بسیار موثر است. از نظر همه محققان طب سنتی گرم نگاه داشتن اعضای بدن مخصوصا نواحی کمر و پشت در زمستان بسیار حائز اهمیت است. قرار گرفتن در گرمای کرسی باعث انتقال حرارت لازم به اعضای بدن انسان میشود و از ایجاد مشکلات و معضلات ناشی از سرما پیشگیری میکند. گرمای حاصل از کرسی حتی به نقاط دور دست بدن خواهد رسید و آنها را از گزند سرما محافظت خواهد کرد.
قرار گرفتن اعضای بدن مخصوصا کف دستها و پاها در کرسی باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارشی میشود و تاثیر زیادی در سلامت اعضای داخلی بدن دارد. از دیگر فواید استفاده از کرسی میتوان به کاهش دردهای مزمن مفصلی، بهبود درد زانو، بهبود درد کمر، تعادل گردش خون در اطراف و مرکز بدن اشاره کرد. همچنین کرسی میتواند تاثیر زیادی در کاهش حمله قلبی، کاهش سکته مغزی و قلبی داشته باشد.
استفاده از کرسیهای ذغالی همانند وسایل گازسوز میتواند موجب مسمومیت با گاز منوکسیدکربن شود که باید هنگام استفاده از آن موارد ایمنی را جدی بگیرید و از نظر بهداشتی هفتهای یک بار پتو و ملحفه کرسی را شتشو دهید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: