
علی بختیار نماینده مردم گلپایگان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با جام جم آنلاین، افزود:متاسفانه برخی پالایشگاه ها در کشور برای اینکه تولید بنزین برایشان به صرفه نیست از کاتالیست های مناسب در چارچوب استاندارد های محیط زیستی استفاده نمی کنند وهمین امر منجر به آلودگی هوا شده وزندگی را بر مردم سخت کرده است.
وی با بیان اینکه آلودگی هوا به سبب سوخت های نامناسب مسبب بیماریهایی خواهد بود که در آینده دیده می شود و سلامتی مردم را در خطر قرار داده گفت:گازوئیل تولید شده نیز ازکیفیت مناسبی برخودار نیست و استاندارد زیست محیطی ندارد.
نماینده مردم گلپایگان گفت:خودروهای فرسوده ، سوخت نامناسب و نبود مدیریت مناسب باعث شرایط امروز جامعه است که امیدواریم مسئولین دستگاههای اجرایی بتوانند پاسخ مناسبی برای آن داشته باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان