
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، بر اساس نقشه های همدیدی و آینده نگری و تحلیل آخرین نقشه های پیش یابی سازمان هواشناسی از امروز تا چهارشنبه در اکثر مناطق کشور جوی پایدار پیش بینی می شود که باعث افزایش آلاینده های جوی و غبار صبحگاهی در شهرهای صنعتی و پر جمعیت کشور خواهد شد.
با توجه به پایداری جو و رطوبت سطح زمین انتظار می رود در استان خوزستان به ویژه مناطق مرکزی و جنوبی از از اوایل امشب تا دوشنبه مه غلیظ پدیده غالب باشد و با شدت کمتر در اوایل صبح در استان بوشهر نیز پیش بینی می شود.
بر اساس اعلام سازمان هواشناسی طی روزهای دوشنبه، سه شنبه و چهارشنبه با توجه به شکل گیری جریانات جنوبی، افزایش دما در سواحل شمالی کشور و استان اردبیل روی می دهد. طی همین مدت وزش بادهای شدید برای اردبیل پیش بینی می شود.
روز چهارشنبه سامانه بارشی از شمالغرب وارد کشور شده ابتدا شمال و پس از آن غرب را تحت تاثیر قرار می دهد و به تدریج پنج شنبه نیمه غربی کشور را فرا خواهد گرفت و باعث بارش برف و باران و وزش باد در این مناطق می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با عضو هیات علمی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی به بررسی اثرات منفی حفر چاههای عمیق میپردازد
سخنگوی صنعت آب در گفتوگو با جامجم: