توفان پرواز فرودگاه زابل را لغو کرد

مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان گفت: پرواز صبح امروز چهارشنبه تهران- زابل- تهران به دلیل کاهش دید ناشی از توفان گرد و خاک در منطقه سیستان لغو شد.
کد خبر: ۱۲۲۳۰۲۶
توفان پرواز فرودگاه زابل را لغو کرد

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا ،‌حسن اعرابی مقدم اظهار داشت: پرواز هواپیمای شرکت ماهان قرار بود بعد از ترک فرودگاه مهرآباد وارد فرودگاه زابل شود و سپس به مقصد تهران حرکت کند.

وی افزود: با توجه به کاهش شدید دید افقی ناشی از توفان گرد و خاک در منطقه سیستان پرواز این مسیر لغو شد.

به گفته مدیرکل هواشناسی زابل سرعت لحظه ای وزش باد امروز چهارشنبه در این شهر به ۱۰۸ کیلومتر بر ساعت رسید و گرد و غبار حاصل، دید افقی در فرودگاه منطقه را به ۱۵۰۰ متر کاهش داد.

غلامحسین عابدی گفت: وزش این باد سبب شد تا غلظت ذرات معلق در هوای زابل به شدت افزایش یابد و کیفیت هوا برای تمام گروه های سنی در حالت ناسالم قرار گیرد.

وی افزود:سرعت وزش بادهای ۱۲۰ روزه در شمال سیستان و بلوچستان موجب کاهش دید افقی در برخی محورهای مواصلاتی شمال استان بویژه محورهای زابل - زاهدان، زابل - زهک و زابل - هیرمند شد.

مدیرکل هواشناسی زابل بیان کرد: بر اساس خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های عددی، وزش باد شدید و گرد و خاک و در برخی مناطق توفان گرد و خاک تا پنجشنبه این هفته در شمال سیستان و بلوچستان ادامه دارد.

وی گفت: این شرایط با شدت کمتری در مرز شرقی و نوار غربی سیستان و بلوچستان نیز روی می دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها