مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا ، دکتر ابراهیم شکیبا انتشار شایعه بروز بیماری وبا در استان را مربوط به اسهال چند نفر در شهرستان کنگاور و شهر بیستون در روزهای اخیر دانست و افزود: برخی افراد در این شهرها طی روزهای گذشته به مراکز درمانی مراجعه کرده اند و شایعه بروز وبا از آنجا نشات گرفته است.
او دلیل مراجعه این افراد به مراکز درمانی را بیماری «گاسترو آنتریت» معمولی (التهاب معده و روده) دانست و گفت: این موضوع طبیعی است و افرادی دچار اسهال شده بودند که جای نگرانی نیست.
وی اظهار داشت: این افراد بعد از مراجعه به مراکز درمانی درمان شده اند و کسی بستری نشده است.
رئیس مرکز بهداشت استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه اکنون بیماری اپیدمی در استان نداریم، گفت: وضعیت استان از نظر هرنوع بیماری زیرنظارت دانشگاه علوم پزشکی است.
شکیبا افزود: تمام شهرها و روستاهای استان کرمانشاه از نظر همه گیری بیماری زیرنظر کارشناسان بهداشت است.
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند