
به گزارش جام جم آنلاین از میزان، علی رحیمی آذر مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: براساس گزارش ادارات اطلاعات و گمرک شهرستان بیله سوار در مورد کشف و ضبط مقدار ۱۲۵ هزار کیلوگرم گرانول پلی اتیلن پروندهای در این خصوص تشکیل شد.
وی افزود: با ارجاع پرونده به تعزیرات حکومتی، موضوع در شعبه اول تعزیرات این شهرستان مورد رسیدگی قرار گرفت و شعبه رسیدگی کننده پس از احراز تخلف، مدیر شرکت را به ضبط کالای موجود و پرداخت ۱۱۰ میلیارد و ۶۱۵ میلیون ریال برای قاچاق کالا و همچنین مبلغ ۳۶ میلیارد و ۸۷۱ میلیون ریال برای مال از بین رفته محکوم کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم