به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سرهنگ علیرضا عجمی اظهار کرد: با کنترل تردد خودروهای عبوری محورهای مواصلاتی به شهر تهران، مأموران قرارگاه جنوب گشت انتظامی یگان امداد پایتخت موفق شدند ۲ دستگاه خودروی سواری حمل بار کالای قاچاق را در بزرگراه آزادگان شناسایی و توقیف کنند.
وی با اشاره به دستگیری راننده این خودروها، گفت: در بازرسی انجام شده ۷۶ طاقه پارچه از داخل این خودروها که فاقد فاکتور و برگه گمرکی بودند، کشف شد.
فرمانده قرارگاه جنوب گشت انتظامی یگان امداد پایتخت با اشاره به اعتراف هر ۲ راننده خودرو مبنی بر خرید و فروش کالای قاچاق، خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریالی این کالاها را یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال برآورد کرده اند.
سرهنگ عجمی در پایان خاطر نشان کرد: متهمان برای تحقیقات تکمیلی تحویل پلیس آگاهی تهران بزرگ شدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد