کشف کالای قاچاق در تهران

فرمانده گشت انتظامی قرارگاه جنوب یگان امداد از کشف کالای قاچاق در ۲ دستگاه خودروی سواری به ارزش یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۶۳۹۰
کشف کالای قاچاق در تهران

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سرهنگ علیرضا عجمی اظهار کرد: با کنترل تردد خودروهای عبوری محورهای مواصلاتی به شهر تهران، مأموران قرارگاه جنوب گشت انتظامی یگان امداد پایتخت موفق شدند ۲ دستگاه خودروی سواری حمل بار کالای قاچاق را در بزرگراه آزادگان شناسایی و توقیف کنند.

وی با اشاره به دستگیری راننده این خودروها، گفت: در بازرسی انجام شده ۷۶ طاقه پارچه از داخل این خودروها که فاقد فاکتور و برگه گمرکی بودند، کشف شد.

فرمانده قرارگاه جنوب گشت انتظامی یگان امداد پایتخت با اشاره به اعتراف هر ۲ راننده خودرو مبنی بر خرید و فروش کالای قاچاق، خاطرنشان کرد: کارشناسان ارزش ریالی این کالاها را یک میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال برآورد کرده اند.

سرهنگ عجمی در پایان خاطر نشان کرد: متهمان برای تحقیقات تکمیلی تحویل پلیس آگاهی تهران بزرگ شدند.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها