به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ محمد بخشنده در گفتگو با مهر اظهار کرد: پس از اطلاع ماموران پایگاه چهارم پلیس مبارزه با مواد مخدر از فعالیت مجرمانه فردی مبنی بر تهیه و توزیع مواد مخدر، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب بیان داشت: در تحقیقات به عمل آمده مشخص شد که این متهم قصد دارد با یک دستگاه خودروی خاور مقداری مواد مخدر از استان های جنوبی کشور خریداری و آن را از طریق بزرگراه سلفچگان - قم به شهر تهران منتقل کند، از این رو کارهای اطلاعاتی برای شناسایی مسیر حرکت خودروی متهم انجام شد.
سرهنگ بخشنده عنوان کرد: با ورود خودروی متهم، به بزرگراه سلفچگان - قم ماموران پایگاه چهارم، خودروی موصوف را تحت مراقبت قرار دادند و پس از مدتی تعقیب در یک عملیات ضربتی خودروی وی را متوقف و ضمن دستگیری راننده آن، خودرو را بازرسی کردند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در بازرسی از این خودروی ۱۱ کیلوگرم تریاک کشف و متهم به جرم ارتکابی اعتراف کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید