انفجار مین یک کولبر را مصدوم کرد

بخشدار نوسود از مجروح شدن یک جوان ۱۹ ساله اهل بخش شاهو از توابع شهرستان روانسر بر اثر انفجار مین به جا مانده از جنگ تحمیلی در بخش مرزی نوسود خبر داد.
کد خبر: ۱۱۸۵۳۹۴
انفجار مین یک کولبر را مصدوم کرد

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان ، سعدی مصطفی‌زاده بخشدار نوسود در خصوص این حادثه، اظهار داشت: یک جوان ۱۹ ساله به نام حدید باباجانی از اهالی قشلاق از توابع بخش شاهو شهرستان روانسر در منطقه مله‌گاه سونی مشرف بر ارتفاعات شهر «نوسود» بر اثر انفجار مین از ناحیه مچ پای چپ به شدت مجروح شد.

وی افزود: بر اساس اخبار دریافتی متاسفانه وضعیت این جوان ۱۹ ساله رضایت بخش نیست و این جوان سریعاً به مراکز درمانی در شهرستان پاوه اعزام شد.

شاهدان عینی اعلام کردند این جوان کولبر بوده و در ارتفاعات مشرف به شهر نوسود دچار حادثه شده است.

گفتنی است قسمت‌هایی از بخش مرزی نوسود در شهرستان پاوه سال‌ها پس از جنگ تحمیلی هنوز آلوده به مین است و مین‌های بجای مانده از جنگ در سال‌های اخیر جان تعداد قابل توجهی از شهروندان را گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها