پلیس راهور: استفاده از زنجیر چرخ ضروری است

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه های کشور را تشریح کرد.
کد خبر: ۱۱۸۵۳۲۳
پلیس راهور: استفاده از زنجیر چرخ ضروری است

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ نادر رحمانی در گفتگو با ایسنا بیان کرد: در اکثر محورهای همدان، زنجان، مرکزی، سمیرم، خمین-گلپایگان، الیگودرز، سمیرم-یاسوج، محور هشترود-مراغه، تبریز-بستان آباد، سمنان- فیروزکوه، بروجرد- اراک، هراز، چالوس و فیروزکوه بارش برف وجود دارد، همچنین در اغلب محورهای استان اصفهان، مازندران، گیلان و تهران بارش باران وجود دارد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا افزود: برای تردد در محورهای کرج-چالوس و هراز و فیروزکوه استفاده از زنجیر چرخ ضروری است. همچنین در ارتفاعات نیز بارش برف و در محورهای کوهستانی یخ‌زدگی وجود دارد.

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها