به گزارش جام جم آنلاین از میزان، حجتالاسلام سید محمود علوی در حاشیه هفتمین همایش ملی پدافند غیرعامل در جمع خبرنگاران حاضر شد و در ارتباط با آخرین وضعیت مرزبانان ربوده شده در میرجاوه گفت: مرزبانان ربوده شده تا این لحظه در سلامت هستند و فعالیتهای زیادی توسط ستاد کل نیروهای مسلح و فرماندهی نیروی زمینی سپاه در ارتباط با ارتش پاکستان صورت گرفته است.
وی افزود: علاوه بر این، وزیر کشور نیز با همتای پاکستانی خود ارتباط گرفته و آنها هم اقداماتی را شروع کردند که امیدواریم مجموع این اقدامات موجب آزادسازی مرزبانان کشورمان شود
وزیر اطلاعات همچنین درباره پیشبینی زمان آزادی مرزبانان ربوده شده گفت: تلاشها در حال انجام است و امیدواریم نتیجه به زودی حاصل شود و چشم خانوادههای این عزیزان به دیدن فرزندانشان روشن شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید