
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا ، نامجو گفت: طی بازرسی های مشترک در سطح شهر با همکاری دستگاه های مرتبط عضو ستاد مذکور شهرستان از یک انبار، 88 کیسه 10 کیلویی برنج هندی و مقدار 90 حلب روغن نباتی 16 کیلوگرمی به ارزش تقریبی 145 میلیون ریال کشف، پلمپ و متصدی واحد به اتهام احتکار به تعزیرات حکومتی شهرستان معرفی گردید.
وی ادامه داد: طی هماهنگی با تعزیرات حکومتی شهرستان مصوب شد پرونده های مربوط به احتکار و اختفاء کالا خارج از نوبت و در اسرع وقت رسیدگی واحکام آن بصورت فوری صادر و اعمال قانون شوند .
ایشان اظهار کرد: افزایش نظارت ها، تشکیل کمیته ویژه مبارزه با قاچاق و احتکار کالا از جمله گام های اساسی در برخورد با سودجویان، محتکران و تنظیم بازارکالاهای اساسی در این برهه از زمان خواهد بود .
نامجو ادامه داد :در کشف انبارهای مذکور مردم نقش بسزایی داشته و کشف انبار مذکور برابر گزارشات مردمی انجام گرفته است و انتظارما این است مردم در آینده هم در راستای مبارزه با محتکران با این اداره همکاری لازمه را داشته باشند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان پیرانشهر در پایان گفت:مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف و احتکار به صورت شبانه روزی با شماره تلفن 124 بازرسی و نظارت اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان پیرانشهر تماس حاصل فرمایند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال