به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، یافتههای جدید حاکی از آن است شناخت درمانی مبتنی بر ذهن آگاهی به مبتلایان به وزوز گوش که درمانهای دیگر در آنان موثر نیست کمک میکند.
عارضه وزوز گوش باعث میشود فرد صداهایی را بشنود اگرچه منبع بیرونی صدا وجود ندارد. حدود ۵۰ میلیون نفر در آمریکا به این عارضه دچار هستند و در برخی از آنان صداها به میزانی آزار دهنده میشود که زندگی روزمره آنان را مختل میسازد.
اگرچه در حال حاضر درمانی برای وزوز گوش وجود ندارد اما راهکارهای متعددی هست که افراد با کمک آنها میتوانند بیماری خود را کنترل کنند.
یکی از تکنیکهای مورد استفاده آرامسازی با بیوفیدبک است. این راهکار روش موثری در کاهش شدت وزوز گوش است هرچند مطالعات اخیر نشان میدهد خود آگاهی راهکار موثرتری است.
در این بررسی گروهی از محققان آمریکایی به تاثیر شناخت درمانی مبتنی بر خود آگاهی در درمان وزوز گوش در ۱۸۲ بیمار پرداختند. این مطالعه در مدت زمان هشت هفته انجام شد. در این بازه زمانی سطح پریشانی روانی، پریشانی ناشی از وزوز گوش، پذیرش این عارضه و سطح خودآگاهی مورد ارزیابی قرار گرفت.
افراد مبتلا به عارضه وزوز گوش ممکن است دچار افسردگی شوند اما درمان افسردگی با مهارکنندههای باز جذب سروتونین این عارضه را تشدید میکند.
محققان ارزیابیهای لازم را قبل و بعد از شناخت درمانی مبتنی بر خود آگاهی انجام داده و متوجه بهبود چشمگیر در وضعیت بیماران شدند.
شناخت درمانی مبتنی بر خود آگاهی به فرد آموزش میدهد در زمان حاضر زندگی کند و شرایط را بپذیرد.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
گفتوگوی «جامجم» با یک متخصص تغذیه درباره اینکه چطور فودبلاگرها در فضای مجازی عادات غذایی ما را شکل میدهند
رئیس کمیسیون عمران مجلس در گفتوگو با «جامجم» از طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی میگوید