
به گزارش جام جم آنلاین، شاهین فتحی در گفتگو با میزان گفت: این حادثه حوالی ساعت ۴:۵۰ صبح امروز در کیلومتر ۱۷ جاده ساوه به همدان در منطقه دارآباداستان مرکزی رخ داد که در پی این حادثه ۱۰ نفر آسیب دیدند و سه نفر برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از وقوع حادثه دیگری در خراسان رضوی خبر داد و گفت: حوالی ساعت ۱ بامداد نیز در منطقه کاهک در استان خراسان رضوی، کیلومتر ۱۰۰ محور سبزوار – شاهرود یک دستگاه پژو ۴۰۵ واژگون شد که در پی این حادثه سه نفر مصدوم شدند.
وی همچنین به ماموریتهای امدادگران هلال احمر در ۷۲ ساعت گذشته اشاره کرد و گفت: در طول این مدت ۴۱۳ ماموریت انجام شد که ۳۳ مورد آنها مربوط به عملیات رهاسازی بود و در این ماموریتها ۵۵ مصدوم سوانح ترافیکی رهاسازی شدند. همچنین به ۹۱۹ نفر امدادرسانی شده و ۴۱۸ نفر نیز نجات یافتند.
فتحی اضافه کرد: امدادگران به ۴۴۳ نفر خدمات سرپایی ارائه کردند و ۲۶۰ نیز توسط آنها به مراکز درمانی منتقل شدند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد