قضات ویژه برای رسیدگی به پرونده اقدامات غیر اخلاقی در یک مدرسه تعیین شده‌اند

جزئیاتی از پیگیری پرونده «ناظم متهم»

آغاز بازجویی از ناظم متخلف / حضور ناظر در مدرسه برای برگزاری امتحانات

مشاور و بازرس ویژه وزارت آموزش و پرورش گفت: بازجویی از ناظم متخلفی که به آزار و اذیت دانش‌ آموزان اقدام کرد در حال انجام است و این روند تا یکشنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت.
کد خبر: ۱۱۴۵۵۴۰
آغاز بازجویی از ناظم متخلف / حضور ناظر در مدرسه برای برگزاری امتحانات

به گزارش جام جم آنلاین، حسین بزرگی‌ زاده در گفتگو با تسنیم در خصوص وضعیت بررسی پرونده ماجرای مدرسه منطقه 2 شهر تهران اظهار کرد: فرآیند بازجویی متهم باید انجام شود و امروز اولین جلسه بازجویی او برگزار شده است و شنبه و یکشنبه نیز جلسات دیگری خواهد داشت.

وی افزود: تا زمانی که نتایج بازجویی مشخص نشود ما نمی‌توانیم به‌طور دقیق اظهار نظر کنیم، معمولاً متهم انکار و شاکی اصرار می‌کند و آن کسی که باید واقعیت را تشخیص دهد بازجو است که روند بازپرسی را انجام می‌دهد.

مشاور و بازرس ویژه وزارت آموزش و پرورش در پرونده آزار و اذیت دانش‌ آموزان یکی از مدارس شهر تهران، گفت: طی تماسی که با بازپرس پرونده داشتیم به ما گفتند تا روز یک‌شنبه هفته آینده باید صبر کنیم، امروز متهم بازجویی شده و شنبه و یک‌شنبه نیز خانواده دانش‌آموزان حضور خواهند یافت و بعد نتایج قطعی مشخص خواهد شد.

بزرگی‌زاده بیان کرد: آموزش و پرورش مصرّ است از حیثیت دانش‌آموزان و مدارس دفاع کند و اگر اتفاقی صورت گرفته باشد در حد این حادثه قاضی مجازات تعیین خواهد کرد. همچنین آموزش و پرورش مدیر مدرسه متخلف را تغییر داده و ناظری در مدرسه مستقر شده تا امتحانات دانش‌آموزان در امنیت برگزار شود و آنها مشکلی نداشته باشند.

وی در خصوص قصور مدیر مدرسه در این ماجرا عنوان کرد: احتمال اینکه مدیر مدرسه در جریان موضوع بوده بسیار ضعیف است و او باید مراقبت و نظارت بیشتری را اعمال می‌کرد تا این اتفاق رخ ندهد و به‌دلیل همین ضعف نظارت‌ها در انجام وظایفش، عزل شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها