به گزارش جام جم آنلاین از مهر، به گفته محققان دانشگاه هاروارد، مواد خوراکی ای که به کاهش این ریسک کمک می کنند شامل سبزیجات برگدار سبز، جو دو سر، ماست و محصولات لبنی، انگور، سیب، بلوبری و گردو هستند. حتی در این فهرست قهوه هم وجود دارد.
با اینکه به افراد دارای اضافه وزن، کاهش وزن توصیه می شود اما محققان دریافته اند بدون کاهش وزن و با تغییر وضعیت به سوی یک رژیم غذایی سالم تر نیز می توان به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک کرد.
کیفیت چربی ها و کربوهیدرات ها مهم تر از کمیت و میزان آنهاست. بدین معنا که باید به جای غلات تصفیه شده از غلات کامل حاوی سبوس استفاده کرد، مصرف کربوهیدرات های فرآوری شده را محدود کرد و به جای گوشت قرمز و فرآوری شده، از ماهی و مرغ استفاده کرد.
همچنین انتخاب چربی های گیاهی بر چربی های حیوانی ارجح است. باید مصرف میوه، سبزیجات، حبوبات و مغزیجات آجیلی بیشتر شده و از مصرف الکل، نوشابه های حاوی قند و شیرینی جات پرهیز شود.
بهترین رژیم غذایی برای افراد دیابتی عبارتند از رژیم غذایی مدیترانه ای؛ رژیم غذایی حاوی شاخص گلوکز پایین؛ رژیم غذایی حاوی مقدار نسبتا کم کربوهیدرات؛ و رژیم غذایی گیاهی.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد