به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، تیم بارسلونا با برتری 3 بر صفر خانگی مقابل چلسی در آخرین بازی دور برگشت مرحله یکهشتمنهایی لیگ قهرمانان اروپا به جمع 8 تیم برتر این رقابتها اضافه شد.
ابتدا مسی در دومین دقیقه، سریعترین گل دوران حرفهای خودش را به ثمر رساند. در ادامه دمبله در دقیقه 20 اختلاف را دوبرابر کرد و در نهایت مسی بار دیگر در دقیقه 64 گل سوم و تیرخلاص بارسا را شلیک کرد؛ آنچه در واقع صدمین گل این اعجوبه در لیگ قهرمانان اروپا بود و به این ترتیب او با تعداد بازیهای کمتری نسبت به کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید و بهترین گلزن تاریخ لیگ قهرمانان اروپا به دستاورد صد گل زده در این جام دست یافت.
بارسلونا با برتری 3 بر صفر و با توجه به تساوی یک بریک در بازی رفت در مجموع 4 بریک پیروز شد و برای یازدهمین بار متوالی به جمع 8 تیم برتر لیگ قهرمانان راه یافت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ