
به گزارش جام جم آنلاین از مهر، استفانی کلیفورد مشهور به استورمی دنیلز، هنرپیشه فیلمهای مبتذل از دادگاهی در لسآنجلس خواست تا توافقنامه وی برای عدم افشای اسرار روابط خصوصی با دونالد ترامپ را بیاعتبار اعلام کند.
وکیل کلیفورد شامگاه سهشنبه به وقت محلی با انتشار پیامی در حساب توئیتر خود، ضمن اعلام این خبر متن دادخواست و اسناد ضمیمه آن را منتشر کرد.
روزنامه وال استریت ژورنال در ماه ژانویه سال ۲۰۱۸ برای اولین بار خبر ارتباط میان این هنرپیشه فیلمهای مستهجن با ترامپ در سال ۲۰۰۶ را منتشر کرد.
پس از آن مایکل کوهن، وکیل شخصی دونالد ترامپ اعلام کرد از یک ماه پیش از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶، از حساب شخصی خود ۱۳۰ هزار دلار به استورمی دنیلز حقالسکوت داده و در برابر، با او به توافق رسیده تا راجع به روابط خصوصیاش با ترامپ اطلاعاتی منتشر نکند.
کلیفورد و وکیل وی میگویند این توافق صرفا از سوی مایکل کوهن پذیرفته شده و شخص دونالد ترامپ آن را تایید نکرده است.
علاوه بر استورمی دنیلز، یک هنرپیشه دیگر فیلمهای مبتذل و یک مدل پیشین مجله «پلیبوی»، گفته بودند که با دونالد ترامپ رابطه داشته اند.
کاخ سفید تاکنون واکنشی به انتشار خبر طرح دعوی از سوی وکیل کلیفورد نشان نداده است.

اعتراض متفاوت نسل زد در فرانسه؛
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با مردی که زندگیاش با یک نصیحت متحول شد
استاندار مرکزی در گفتوگو با جام جم آنلاین عنوان کرد
گفتوگوی جامجم با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس
علیرضا اکبرپور در گفتوگو با «جامجم»: