
به گزارش جام جم آنلاین ، هنوز هم تماشاگرانی پیدا می شوند که برای تمسخر بازیکن رنگین پوست صدای میمون درمی آورند و موز به داخل زمین پرتاب می کنند، هنوز هم بازیکنانی هستند که وقتی یک بازیکن چشم بادامی می بینند به نشانه تمسخر چشم های خود را تنگ میکنند، هنوز بازیکنی پیدا می شود که به بازیکن رنگین پوست تیم مقابل توهین نژادپرستانه می کند.
در لالیگا اما تلاش ها برای حفظ شعارهای ضد نژادپرستانه و اقدامات دیگر تشدید شده است چرا که لالیگا مهم ترین کانون فوتبال اروپا برای حرکات این چنینی به شمار می رود.
باشگاه های لالیگایی از این پس در دیدارهای زیادی با این بازوبند به میدان می روند، بازوبندی که روی آن نوشته شده نه به نژادپرستی.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد