یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از ایسنا، محمدولی روزبهان با اشاره به اینکه ارکان تولید چای شامل دو رکن اصلی کشاورز و صاحبان صنایع چایسازی هستند که لازم و ملزوم یکدیگرند، گفت: نمودار تولید چای در چند سال اخیر سیر صعودی داشته و در سال 95 بیشترین مقدار تولید یعنی 31 هزار تن چای خشک استحصال شد.
وی افزود: اقبال مصرفکنندگان از چای ایرانی رو به افزایش است و بازگشت روحیه نشاط و امید ایجادشده را، برای توسعه صنعت چای لازم دانستند.
روزبهان خاطرنشان کرد: بهمنظور بررسی میزان خرید کمی و کیفی برگ سبز چای انجام شد.
رئیس سازمان چای کشور با صاحبان صنایع صحبت و از چایکاران دعوت کرد، تا با نهایت دقت، نسبت به برداشت باقیمانده برگ سبز چای خود در روزهای پایانی برداشت اقدام کنند، تا مدیران کارخانجات چایسازی بتوانند همچون سال گذشته چای کیفی و مناسب تولید کنند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد