به گزارش جام جم آنلاین از میزان، زمانی که صحبت از بیماریهای ترسناک به میان میآید، سرطان در بالاترین قسمت لیست قرار دارد.
رشد کنترل نشده سلولها به عنوان سرطان شناخته شده و بیش از ۸ میلیون نفر در سرتاسر جهان به این بیماری مبتلا هستند.
انتظار میرود این عدد تا سال ۲۰۳۰ به ۱۳ میلیون نفر برسد. حالا این آمار هشدار دهنده را با این حقیقت پزشکی قدرتمند مقایسه کنید: یک سوم از مرگ و میرهای مرتبط با سرطان به خاطر خطرات رفتاری و غذایی است. در ادامه با مواد غذایی آشنا میشوید که پتانسیل مبارزه با سرطان را دارند.
حبوبات:
یک پیمانه از حبوبات تقریبا ۱۳ گرم فیبر فراهم میکند. همین مقدار قادر است نیمی از نیاز روزانه شما به فیبر را تامین نماید. .
این مواد همچنین سرشار از پروتئین (تقریبا ۱۵ گرم به ازای هر پیمانه) و مواد مغذی کلیدی همچون پتاسیم و منیزیم هستند.
لوبیای قرمز و چیتی دارای آنتی اکسیدان بسیار بالایی هستند. لوبیای سیاه نیز میتواند انتخاب عالی برای شما باشد.
شیر:
شیر گاو منبع عالی از کلسیم و ویتامین D است. سعی کنید از شیر طبیعی استفاده کنید که امگا ۳ بیشتری دارد.
بر اساس مطالعات انجام شده مصرف شیر میتواند سلامت قلب را تضمین میکند. اگر دوست ندارید از شیر گاو استفاده کنید، شیرهای گیاهی نیز مزایای بسیاری فراهم میکند.شیر سویا نیز منبع خوبی از پروتئین است.
هویج:
هویج اغلب با سلامت چشم مرتبط است اما اگر دقیق تر به این موضوع نگاه کنید متوجه خواهید شد که هویج دارای مزایای بسیاری برای سلامتی است. یک پیمانه هویج خرد شده خام حاوی ۵۲ کالری و تقریبا ۱۲ گرم کربوهیدرات است.
تنها نصف پیمانه از کربوهیدراتها از شکر طبیعی تشکیل شدهاند. قندی که در هویج یافت میشود معمولا سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است.
عسل:
عسل دارای خواص درمانی شگفت انگیزی است. مطالعات انجام شده نشان میدهد که مصرف روزانه یک قاشق غذاخوری سرپر از عسل میتواند حافظه را در زنان یائسه بهبود ببخشد.
کلم:
کلم بنفش حاوی پلی فنول است. پلی فنول یک آنتی اکسیدان قوی است که التهاب بدن را کاهش میدهد.
کلم ترش نیز یک غذای تخمیری است و پروبیوتیک بالایی دارد. به همین خاطر میتواند سلامتی روده را افزایش دهد.
سیب:
یک مطالعه ایتالیایی نشان میدهد که مصرف یک یا چند عدد سیب تازه در روز میتواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. علاوه بر این، خطر کاهش یافته سرطانهای زیر نیز مشاهده شده است:
حفره دهان و حلق (۱۸٪) ، مری (۲۲٪) ، روده بزرگ (۳۰٪) ، حنجره (۴۱٪) ، پستان (۲۴٪) ، تخمدان (۲۴٪) و پروستات (۷٪).
شیرین بیان:
ریشه شیرین بیان به عنوان یک شیرین کننده مورد استفاده قرار میگرفت اما تاثیرات درمانی آن به خاطر وجود اسید گلیسیریک است. این اسید دارای اثر محافظت کنندگی قوی از کبد میباشد. شیرین بیان خاصیت ضد التهابی، ضد ویروسی و ضد سرطانی است.
جوی دو سر
غلات کامل همچون جوی دوسر میتواند LDL یا کلسترول بد خون را پایین بیاورد. این خاصیت به خاطر وجود فیبر و آنتی اکسیدانها در جوی دوسر است. این ماده همچنین میتواند با التهابات بدن مبارزه کند.
بلوبری:
بلوبری به خاطر اینکه سرشار از آنتی اکسیدان ، ویتامین و فیبر است همیشه مورد توجه متخصصان قرار میگیرد. مطالعات اخیر نشان میدهد که این ماده به کاهش طبیعی فشار خون کمک میکنند.
کدوی خاردار:
کدوی خاردار یا گگ یکی از موادی است که مزایای زیادی برای سلامتی دارد. این میوه خاصیت ضد سرطانی دارد زیرا دارای کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی است.
در حالیکه کدوی خاردار بسیار سخت پیدا میشود اما میتوان آن را به صورت آنلاین سفارش داد.(شاید در ایران امکانش هنوز فراهم نباشه!)
ریحان:
مطالعات انجام شده بر روی حیوانات نشان میدهد که ریحان برای کاهش استرس بسیار مفید است.
این گیاه با افزایش آدرنالین و نورآدرنالین و کاهش سطح سروتونین باعث کاهش استرس میشود.
همچنین مطالعات اولیه نشان داده است که ریحان ممکن است به افرادی که دارای دیابت نوع ۲ هستند کمک کند.
سیر:
یک متا آنالیز انجام شده در سال ۲۰۱۵ نشان میدهد که مصرف سیر میتواند خطر ابتلا به سرطان معده را کاهش دهد.
آووکادو:
مطالعات انجام شده نشان میدهد که آووکادو برای مبارزه با سرطان بسیار مفید است. اووکاتین B موجود در آووکادو که یک مشتق لیپیدی است، میتواند در کشتن سلولهای سرطانی مفید باشد.
قهوه:
خبر خوب برای افرادی که عاشق قهوه هستند این است که مطالعات انجام شده نشان میدهد مصرف قهوه از بدن در برابر سرطان کبد مراقبت میکند.
کلم بروکلی:
کلم بروکلی اغلب به عنوان یکی از سالم ترین مواد غذایی شناخته شده است. این گیاه مزایای بسیار زیادی برای سلامتی دارد. تنها یک پیمانه از آن حاوی ۱۰ گرم فیبر؛ ۱۱۶ درصد ویتامین K و ۱۳۵ درصد از ویتامین C مورد نیاز بدن است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت